HOROSKOP: Pročitajte što vam zvijezde predviđaju za nedjelju.

Ovan
Radi koketiranja i zabave u društvu, nemojte mijenjati svoj osobni život, već pričekajte dok se svi aspekti drugih i vaš optimalan put ne pokažu jasno.

Bik
Zaželjeti ćete toplinu, sigurnost, zagrljaje i čisto točne rezultate, kako u ljubavi tako i na poslu. Međutim, zaboravit ćete da treba dati ono što želite primiti.

Blizanci
Ako vas muči ljubomora ili samo sumnja, korisno je provjeriti situaciju i razmisliti o sebi. Podijelite svoje ideje i razgovarajte o njima s ljudima koji vam mogu pomoći.

Rak
Ne brbljajte se s klijentima i ne radite po svoje, jer možete ostati bez svega. Zanimljiv razgovor ispunit će vas veseljem, ali neka ostane tako da vam ne komplicira život.

Lav
Loša organizacija će vas natjerati da na novi način radite kod kuće. Slijedite svoj instinkt i slijedite ga pod svaku cijenu kada odabirete svoje intimne i bliske odnose.

Djevica
Meditacijom ćete najbolje riješiti emocije izazvane kaosom u kući. Nemojte okrivljavati druge da nisu u mogućnosti sve urediti. Vaše je vrijeme za sebe sada važno. Usredotočite se na unutarnji mir.

Vaga
Iskrenost će se isplatiti kako na poslovnom tako i na osobnom polju. Riječima ćete pomaknuti zidove i osloboditi duboku ljubav koja gori u vama.

Škorpija
Dok ne očistite temelje, ne možete očekivati ​​da će rasti, koliko god se trudili. Složite popis starih stvari kako biste otvorili nove putove da možete disati.

Strijelac
Tvrdoglavošću i upornošću ćete postaviti svoj kućni sustav i zanemariti optužbe doma. Dosta ste naučili iz prošlosti da znate da nema vremena za izgovore.

Jarac
Dogodit će se pomirenje sa osobama u obitelji i lakše ćete disati, kao da ste došli iz duljeg zatočeništva. Odmorite se i dajte svom tijelu sve što vam treba.

Vodolija
Stabilnost kod kuće bit će povezana s mirom u vama. Razmislite o tome gdje je još uvijek zarobljen vaš bijes i oslobodite se brige za vaše tijelo i um ili razgovarajte. Ali ne ograničavajte se prošlošću.

Riba
Možda ste pretjerali s pažnjom i komplimentima, koji vam se mogu vratiti kao bumerang. Osjetite opuštenost i ljude koji su povezani s vama. Dajte im valjanost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *