HOROSKOP: Pročitajte što vam zvijezde predviđaju za petak

Ovan
Budite iskreni prema sebi i priznajte osjećaje koji vas nadahnjuju kada dođe do promjena u poslu i udaljenosti vašeg partnera od vas. Tek kada previdite sebe, nešto se može promijeniti.

Bik
Kad ćete shvatiti da niste u pravu? Uzbuđujete se zbog stvari koje su već gotove. Provjerite u stvarnosti kako se ponašati, kod kuće i na poslu. Gledaju te posvuda.

Blizanci
Baš kao što želite da drugi postupaju s vama, tako se i prema drugima ophodite. Ovo se odnosi na sva područja i danas je dobar dan da počnete vježbati svoje odluke iz prošlosti.

Rak
Izbjegavajte bolna mjesta, svoju unutarnju osjetljivost i ne upuštajte se u razgovor u kojem se ne osjećate potpuno samouvjereno, opušteno.

Lav
Bit ćete puni osjećaja i sarkastični komentari odletjet će od vas. Može biti da povrijedite nekoga tko vam je blizak, ali možda vam nije stalo jer drugi ne obraćaju pažnju na vaše emocije.

Djevica
Prijatelji, poznanici pokazat će vam naklonost i upustit ćete se u pravu petkovsku avanturu, koja će za vas biti neobična, jer ste prilično navikli na rutine. Opustite se.

Vaga
Hodat ćete dva metra iznad zemlje za sjajan osjećaj i otvoreno srce za ljubav. To bi moglo biti zbog simpatije ili jednostavno zaljubljivanja u život.

Škorpija
Emocije vam neće dati mira dok ne riješite stvar. Samo iskreno razgovarajte i izrazite svoje želje i planove. Ali nemojte se vrijeđati ako se svi ne slažu.

Strijelac
Oscilirat ćete između užasa i želje da nastavite dalje, ali danas nije dobar dan za odlučivanje. Nemojte biti previše pametni, ali slušajte ideje drugih.

Jarac
Današnji rad, sastanci i sve ostalo što dogovorite imat će velik utjecaj na vašu budućnost. Bit ćete puni kreativnih ideja i začudo, neće biti prepreka u komunikaciji.

Vodolija
Imate dovoljno čekanja i čekate da drugi odluče što želite. Želite živjeti i nije teško učiniti sve što ste odlučili, osim što vas drugi ometaju. Pronađite saveznike.

Riba
Duboke emocije povezati će vas s nekim koga možda dugo niste vidjeli. Osjećat ćete se desetljećima mlađe i imati energije za sve avanture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *