HOROSKOP: Pročitajte što vam zvijezde predviđaju za subotu.

Ovan
Pretjerali ste sa svojim planovima i uvukli ste se u stvari koje su vam prerasle u glavi. Potražite ili prihvatite pomoć osoba koje su vam u korist. Steći ćete na reputaciji.

Bik
Teško ćete se opustiti, što će utjecati i na san i na intimni život. Ne borite se protiv obitelji, nego joj se otvorite na pravi način: razgovorom i otvorenim srcem.

Blizanci
Prepoznajte svoje negativne misli, u koje se prepuštate da vas uhvate prije nego što provjerite činjenice i zbog toga ste možda izgubili posao ili neku posebnu ljubavnu vezu u prošlosti.

Rak
Htjet ćete se odmaknuti od svega, ali nažalost to neće uspjeti. Učinite ono što vam treba, ali nećete izgubiti snagu i unutarnje zadovoljstvo koje vam je sve više i više važnije.

Lav
Ako previše ne pratite tradiciju i utjecaj starijih generacija i zbog toga se osjećate kao da ste nešto pogrešno napravili, morate prestati tako se osjećati. Možda je vrijeme za promjene u vaše dobro.

Djevica
Imate podršku za reguliranje odnosa koji su vam donijeli najviše u životu. Zato se ne bojte nazvati nekoga iz prošlosti ili se odazvati pozivu na kavu.

Vaga
Naučite se najprije brinuti o sebi. Vrijeme je da prvo postavite svoje osobne ciljeve. Zato započnite ili nastavite s potrebnom osobnom obnavljanjem tijela, kao i promjenom stavri kod kuće.

Škorpija
Otvaraju se dobri uvjeti za primjenu dobrih i inovativnih ideja. Gdje god dođete s njima, svi će vas slušati sa zanimanjem, jer ćete zračiti dobrim magnetizmom.

Strijelac
Ne zatvarajte se i ne udaljite se od ljudi. Vaši voljeni i kolege vide da se nešto događa i žele vam pomoći, ako se samo otvorite da se promijenite i da vam oni pomognu.

Jarac
Važno je biti uključen, bez obzira na osjećaj da se ništa ne događa. Samo budite uvjereni u sebe i uzmite nova znanja, nova poznanstva i energije.

Vodolija
Bit ćete jasni i odlučni u komunikaciji, a imat ćete veći uspjeh gdje god se pojavite fizički. Stoga vam ne bi trebalo biti teško izaći u posjet ili na poslovni sastanak.

Riba
Odličan dan za to da ga učinite svojim. Najbolje stvari učinite odmah i ne odgađajte ih za kasnije. Sunčati ćete se u svom blagostanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *