KAKO UPOZNATI ONOG PRAVOG?

Vjerujte, urbani mit o tome da će žene nakon 40. godine prije pogoditi avion nego što će upoznati muža, nije istinit. Pa kako ga upoznati?

Kako upoznati čovjeka zaista nema nikakve veze s dobi. Većini žena treba samo promjena mišljenja, tada će biti mnogo lakše upoznati muškarca kojeg zaslužuju.

Prvo morate baciti popis stranica (čak i ako je zamišljen) kakvog muškarca želite. Nema smisla ograničavati se s kim ste u kontaktu i s kim ne.

Izađite iz svoje kutije. Zaboravite na godine!

Ako je zakonito i legalno, onda je sve u redu. Ne uklanjajte svog potencijalnog muškarca s popisa samo zato što vam on ili ona ne odgovaraju u skladu s društvenim normama. Pa što ako je mlađi, što onda ako je deset i više godina – zaljubljeni, ali ne igraju nikakvu ulogu. I još jedan nagovještaj; mlađi muškarci svjesni su da starije žene imaju puno iskustva, pa ih mnogo više zanimaju nego njihovi vršnjaci.

Također pustite sve predrasude i zahtjeve za izgled idealnog muškarca.

Zašto se ograničavati zbog beznačajnosti? Sva ljudska srca otprilike su ista, karakter je taj koji nas čini drugačijima. Zašto bi inače postojale priče poput ljepote i zvijeri ili Esmeralde i Quasimodo ili Srekka i njegove princeze. Ne birate kandidata koji bi se natjecao za ljubav, već nekoga s kim biste željeli provesti svoj život.

Budite otvoreni za sve mogućnosti i prilike.

Što ako muškarac ima djecu. Sasvim je normalno da s 45 godina započne život s vama.

Ne možete očekivati ​​da će vaš čovjek iz snova jednog dana pokucati na vrata.
On čak i ne zna gdje živite. Izađite među ljude, u kino, na večeru s djevojkama, na izložbu koja se otvara u obližnjoj galeriji. Nađi svog muškarca.

Razgovarajte s ljudima, flertujte.

Zašto ne? Započnite razgovor, čak i s normalnim: Bok, kako ste? Ako se uplaši, onda nije u redu za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *