LAV mora misliti na sebe, JARCA će voditi opuštenost i nova..

Ovan
Upleteni ste u drevne obiteljske stvari koje vas ne puštaju iz naručja. U kojem smjeru usmjerite svoju volju, ona jača i raste. Vrijeme istječe, stoga odredite prioritete.

Bik
Neke ćete stvari rješavati sa ljubavlju, ali dobit ćete puno prigovora i ogorčenja. Preskočit ćete navode i preći na posao u kojem ćete biti zadovoljniji i uspješniji.

Blizanci
Ne budite toliko osjetljivi na sve što vas spominje slučajno i ne reagirajte na stvari koje vas se ne tiču. Ostavite prošlost na miru i ne prepuštajte se starim problemima.

Rak
Nemojte zamisliti da možete pomoći svima koji ne žele vašu pomoć. Prečesto vas instinkt dovodi do toga da se mučite oko pogrešnih ljudi i gubite sebe.

Lav
Obratite pažnju na emocije kako ne biste prerano upadali u probleme. Samo uživajte i promatrajte s kim se stvarno osjećate dobro i na poslu i kod kuće. Moći ćete birati.

Djevica
Lakše ćete disati i mnoge stvari postat će vam jasne, i u poslu, u prijateljstvima i u obiteljskim odnosima. Svi će biti sretni zbog vaše opuštenosti i lakoće srca.

Vaga
Sastavite novi raspored, novi način života, jer je dobro i imperativ uložiti vrijeme za ljubav koja će sve više ulaziti u vaš život i podržavati vas u najboljim stvarima.

Škorpija
Opustite se u ljubavi i dopustite sebi da iskusite malo više svojih emocionalnih strana, kojih se toliko bojite. Okoliš će opstati i partnerstvo će krenuti u boljem, poštenijem i punijem smjeru.

Strijelac
Za vas je jako važno da priznate svoje emocije, bez obzira koliko neugodne bile za vaše voljene ili kolege. Vaš život je važan i vrijeme je za iskrenost.

Jarac
Planovi za vikend će pasti u vodu, pa se odlučite za dobar i neplanirani dan. Opuštenost i nova snaga koju ćete osjetiti vodit će vas u potpuno novim smjerovima.

Vodolija
Svim ćete srcem poželjeti povratiti svoju slobodu i neovisnost, jer vas ljubomora u bilo kojem obliku nikako ne laska. Tražit ćete optimalnu rutu koja neće doći tako brzo.

Riba
Obećavaju se značajni materijalni pomaci, nešto na što ste dugo čekali da donese plod i budete u mogućnosti nabaviti vrijedne darove ili upoznati važne ljude za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *