DA LI ZNATE KAKO JE LUNA ĐOGANI IZGLEDALA PRIJE SAMO 3 GODINE? Gledaju u njeno lice i ne mogu da vjeruju

Trenutna učesnica Zadruge 3 Luna Đogani sa samo 22 godine promijenila je lični opis.

Korigovala je nos, napunila jagodice filerima, botoksom je izravnala pore na licu, ugradila silikone…

Na fotografijama na njenom profilu, mogu se uočiti njene promjene na licu.

– Sasvim sigurno je da je Luna ubrizgala hijaluronske filere u jagodice, to se vidi golim okom. Njena brada je sada znatno uža, što znači da ju je hirurškim putem stanjila. To se stručno zove remodelacija lica – skladne jagodice i “jaw line” (konturisanje brade). Primjetno je takođe i da je botoksom poravnala bore na licu, što i nije uobičajeno za djevojku u ranim dvadesetim godinama. Naravno, uočljivo je i da je hijaluronom dopunila usne – kaže sagovornik Kurira.

Kada se sve sabere i uzme u obzir da samo korekcija nosa košta 2500 eura, a da za neke korekcije koje je radila treba izdvojiti i godišnje sumu od oko 1000 eura, ispada da je ova mlada djevojka na operacije dala cifru od oko 5000 eura.

Lunin tata jedne prilike je rekao:

– Ima malo nos na mene, to je tako prirodno, još dok je bila beba, i mlađa kćerka ima taj problem. Ima devijaciju nosa. Ako treba da se radi zbog devijacije i ako treba da se estetika pravi, nije problem. Ja sam radio to zato što sam imao smetnje u nozdrvi, hrkao sam dosta i doktorka se složila. Vjerovatno će i ona morati da uradi, to je genetski, ona je naslijedila od mene, a ja od svog tate. Imamo simpatične noseve, ali to je devijacija, takva je dijagnoza.

Prije samo tri godine Luna je izgledala dosta drugačije:

Na fotografijama nastalim prije tri godine, kada je imala 19 godina ona izgleda znatno drugačije.

Bila je brineta, dok je sada zakleta plavuša.

Pogledajte sliku i procijenite koliko se promijenila:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *