25 GODINA BRAKA: Ženi je rekao da mu više nije lijepa i da želi otići…NJEN ODGOVOR NA TO JE ZAPANJUJUĆI!! Pročitajte šta mu je rekla…

25 GODINA BRAKA: Ženi je rekao da mu više nije lijepa i da želi otići…NJEN ODGOVOR NA TO JE ZAPANJUJUĆI!! Pročitajte šta mu je rekla…

Jedne večeri muž je sjeo pored žene i rekao joj, da se i danas sjeća onog dana prije 25 godina kako su se vjenčali , da su imali veoma mali stan, radili po dva posla na dan samo da si mogu priuštiti nešto veće od ovog stančića. Alimu tada niđta nije bilo teško raditi, jer je imao lijepu i mladu ženu, u koju je bio zaljubljen do ušiju.

Sada kada su obogatili i kupili sebi veću kuću, imaju dobre automobile i najbolju opremu u kući, mora svaki dan biti s njom, ženom koja je sad preko 50 godina stara i nije više mlada kao što je bila, da mu je tada najviše to odgovaralo. Sad više nije siguran, da li je to ono što on stavrno želi, kada ima sve drugo.

Na to sve njegovo ružno i glupo komentiranje, je žena njemu odgovorila da ga ona ne drži pored sebe i da slobodno neka ode i potraži neku mlađu, ako mu usoije i neka se vrati u mlade dane. Neka slobodno živi u onom malom stanu, nikakvom i neka gleda staru televiziju pa razmišlja kako će da preživi sljedeći dan.

Muž je umuknuo i ostao bez teksta, shvatio je da ni ženi nije super, kao što je nekad bilo, ali da ga i dan danas poštuje.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *