4 ZNAKA DA ME PARTNER 100 POSTO VARA. TO SU NAJČEŠĆI ZNAKOVI, KOJE SVAKA ŽENA TREBA PROČITATI!

1.ZNAKIzuzetno kritičan prema partneru

Oštre kritike od strane partnera je jedan od najčešćih znakova varanja. Partnera iznenada izuzetno nerviraju potpuno normalne stvari koje radimo. Često tumači naše nevine riječi kao uvredljive, što dovodi do svađe. Možda imamo osjećaj da naš partner više ne primjećuje neke naše pozitivne osobine.

Zašto partner kritikuje svaku stavr koju napravite?

Nevjera ga uranja u osjećaje krivnje i stida. Usmjeravajući se na naše loše osobine i pretjerano kritizirajući, on pokušava opravdati što radi.
Partner idealizira osobu koju vara. On ne poznaje osobu kao mi. Zbog toga je lako u svakom pogledu osigurati da je druga osoba savršena i bolja od nas. Obično vidi drugu osobu samo nekoliko sati dnevno. Tada se oboje trude biti dobronamjerni, ljubazni i otvoreni jedni drugima. Ne poznaje drugu osobu u trenucima kad je lošeg raspoloženja, tužna, ljuta, kritična, razočarana itd. Može se uvjeriti da druga osoba uopće nema loših trenutaka i uvijek će mu biti nasmijana i pažljiva.


2.ZNAKVeća pažnja prema izgledu

Nevjera se često očituje i u povećanoj pažnji koju partner posvećuje svom izgledu. Odjednom počne kupovati novu odjeću, odlazi frizeru, koristi novi parfem, počinje gubiti kilograme i tako dalje.

3.ZNAKPARTNER POSTAJE PRAVA MISTERIJA

Kad je nešto napisano na računalu ili telefonu, bude vrlo oprezan da ne možemo vidjeti što piše na ekranu. Ako ikad iznenadimo partnera kad uđemo u sobu, on nervozno poskoči i brzo sakrije ekran. Lozinke može dodati ili promijeniti na svojem mobilnom telefonu, računalu ili društvenim mrežama. Također može redovito brisati svoju internetsku povijest pretraživanja. Mnogi ljudi također postaju vrlo tajni u svojim financijama i počinju skrivati ​​činjenicu koliko i za što troše novac.


3.ZNAKUVIJEK NEKI IZGOVORI I SASVIM NEJASNE STVARI
Nevjera se brzo pokazuje izgovorima partnera. Izgovori se obično odnose na njegovu dugotrajnu odsutnost. Kaže da treba duže raditi. Često je prepun popodnevnih ili večernjih sastanaka. On također može pronaći neke razloge zašto treba negdje spavati.

Često nam ne daje više informacija o tome što će raditi i kadaće biti slobodan i moramo izvući većinu informacija iz njega. Često se može dogoditi da ga uhvatimo u laži ili da se nešto od njegove priče nije dogodilo. To mogu biti male i naizgled beznačajne laži koje ne možemo objasniti.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *