Ako sanjate ove stvari, čeka vas GORA NOVCA. Obratite pažnju na vaše snove. Ako ste SANJALI DA BROJITE NOVAC..

Ako razmišljate o tome kako da financijski obogatite život, na primjer, novim i boljim poslom, tada obratite pažnju na znakove koje vam daju snovi.

To što sanjate novac nije nužno uvijek loše. Ako ste sanjali da brojite novac, bit ćete vrlo uspješni u rješavanju nagomilanih problema i možete očekivati ​​dobar profit.

Hrpa novca može vam reći da vas očekuje veća pobjeda na veoma lak način.

Ako ste u snu pozajmili ili predali novac nekome, to znači da vas novac voli. Ako vam je neko drugi dao novac, ljudi u životu su jako ljubomorni na vas.

Ako sanjate da berete gljive, to ne znači da je vrijeme za proljetne aktivnosti, već je to znak vaše ličnosti, što govori o činjenici da znate dobro postupati s novcem i doći do njega na osnovu pažljivog rukovanja.

Dok sanjate o blatu ili gnoju možda je malo neprijatno, to više pogoduje vašem novčaniku, jer se očekuje da oba najavljuju veliko financijsko poboljšanje.

Akvarij donosi loše i dobre stvari, s jedne strane ćete se svađati sa partnerom, ali s druge strane, dobit ćete i nešto novca – možda će se i dnevni red razvrstati.

Ako vam je u snu ponestalo goriva u vozilu, to znači da ćete se suočiti sa strahom da vam je financijska situacija jako loša, ali brzo će se ispostaviti da nije sve tako crno.

Autoput u snu je najčešći simbol slabih stvari, gubitka novca. Što brže vozite, veća je vjerovatnost da ćete pogoditi veliku svotu novca.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *