Ako sanjate ove stvari, čeka vas GORA NOVCA. Obratite pažnju na vaše snove. Ako ste SANJALI DA BROJITE NOVAC..

Ako sanjate ove stvari, čeka vas GORA  NOVCA. Obratite pažnju na vaše snove. Ako ste SANJALI DA BROJITE NOVAC..

Ako razmišljate o tome kako da financijski obogatite život, na primjer, novim i boljim poslom, tada obratite pažnju na znakove koje vam daju snovi.

To što sanjate novac nije nužno uvijek loše. Ako ste sanjali da brojite novac, bit ćete vrlo uspješni u rješavanju nagomilanih problema i možete očekivati ​​dobar profit.

Hrpa novca može vam reći da vas očekuje veća pobjeda na veoma lak način.

Ako ste u snu pozajmili ili predali novac nekome, to znači da vas novac voli. Ako vam je neko drugi dao novac, ljudi u životu su jako ljubomorni na vas.

Ako sanjate da berete gljive, to ne znači da je vrijeme za proljetne aktivnosti, već je to znak vaše ličnosti, što govori o činjenici da znate dobro postupati s novcem i doći do njega na osnovu pažljivog rukovanja.

Dok sanjate o blatu ili gnoju možda je malo neprijatno, to više pogoduje vašem novčaniku, jer se očekuje da oba najavljuju veliko financijsko poboljšanje.

Akvarij donosi loše i dobre stvari, s jedne strane ćete se svađati sa partnerom, ali s druge strane, dobit ćete i nešto novca – možda će se i dnevni red razvrstati.

Ako vam je u snu ponestalo goriva u vozilu, to znači da ćete se suočiti sa strahom da vam je financijska situacija jako loša, ali brzo će se ispostaviti da nije sve tako crno.

Autoput u snu je najčešći simbol slabih stvari, gubitka novca. Što brže vozite, veća je vjerovatnost da ćete pogoditi veliku svotu novca.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *