BRENIN SIN OBJAVIO RADOSNE VIJESTI, ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Brena u šoku, EVO ŠTA SE DESILO, PROCURILA I SLIKA

BRENIN SIN OBJAVIO RADOSNE VIJESTI, ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Brena u šoku, EVO ŠTA SE DESILO, PROCURILA I SLIKA

Čini se da obitelj Živojinović voli i potencijalnu snahu

Viktor Živojinović i njegova djevojka Sandra Miljaković danas, 4. kolovoza, proslavljaju svoju obljetnicu, a na svojim su društvenim mrežama sve omekšali svojim postovima.

Sandra je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju s nedavnog putovanja u Niceju, gdje su njih dvoje bili s Viktorovom obitelji, na njihovoj jahti vrijednoj navodno 890.000 eura.

Uz spomenutu fotografiju napisala je ljubavne stihove Jacquesa Prevera, a potom objavila još nekoliko fotografija. Viktor je podijelio i nekoliko njihovih zajedničkih slika koje jasno pokazuju koliko je mladi par zaljubljen, kao i da uživaju u ljubavi i pažnji koju pružaju jedni drugima.

“Tisuće i tisuće godina Ne bi bilo dovoljno da opišem kratku sekundu vječnosti u kojoj si me poljubio U kojoj sam te poljubio …” Volim te! ❤️ # 365daysoflove # godišnjica #loveyou

“Tisuće i tisuće godina ne bi bile dovoljne da opišu kratku sekundu vječnosti u kojoj si me poljubio … U kojoj sam te poljubio … Volim te! – piše u opisu Sandrine najave.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *