Danas ćete još posebno cjeniti MIRNE i OPUŠTENE osobe, koje će vam pomoći da ostvarite..A LJUBAV DOLAZI NA..

Danas ćete još posebno cjeniti MIRNE i OPUŠTENE osobe, koje će vam pomoći da ostvarite..A LJUBAV DOLAZI NA..

Ovan
Nećete moći ispustiti neke stvari i bit ćete uzbuđeni i kriviti druge za svoje loše zdravlje. Izbjegavajte sve nezdravo što vas aktivira još više.

Bik
Bit ćete uvrijeđeni i osjetljivi, zbog čega ćete svaku riječ shvatiti ili izgledati previše lično. Opustite se i prestanite gledati ko vas želi povrijediti.

Blizanci
Bit će vam važno da upražnjavate volju, kao što ste se do sada uvijek povlačili. Nećete uspjeti odmah, ali bit ćete zadovoljni što ste pokazali neslaganje.

Rak
Razigranost će vas danas dovesti u pretjerane razgovore, a usput ćete uvrijediti ljude. Njihove reakcije neće vas zaustaviti da nastavite i da se bavite u probleme.

Lav
Ljubav se nakuplja u vama i sve više osjećate želju za promjenom koju vaše srce želi. Nećete to željeti, niti više možete sakriti svoje emocije, i neće vas briga šta drugi kažu.

Djevica
Donijeli ste odluku i krenut ćete u pravu borbu za karijeru. Postići ćete uspjeh, ali to će biti kratkotrajno, jer ćete biti umorni i nećete moći pratiti takav tempo.

Vaga
Neočekivane pozitivne reakcije ljudi na vas navest će vas na razmišljanje. Ovo će vam olakšati prihvatanje nježnog srca i bez obzira na to što se oko vas događa, bit ćete u miru.

Škorpija
Lično ćete danas moći da uređujete sve što ste uređivali pre nekoliko meseci, tako da vam ne bi trebalo biti teško ići na putovanje i posjetiti sve ljude sa kojima želite raditi.

Strelac
Bit ćete nemirni i reakcije drugih će vas iscrpiti. Cijenit ćete mirne i opuštene ljude više nego ikad prije, iako nećete moći izbjeći tihu agresiju na svoje najmilije.

Jarac
Usmjerite pažnju i vrijeme na dobrobit, inače će vas tijelo na to samo pripremiti. Redovnim vježbanjem riješit ćete sve trenutne probleme i steći novu snagu.

Vodolija
Znajte da ćete napraviti karijeru svojom jedinstvenošću, a ne slijepo slijedeći pravila. Unutarnja stabilnost i pozitivna orijentacija kod ljudi, što vam donosi sreću.

Riba
Točno ćete znati šta želite, pa će vam biti mnogo lakše da sve sredite. Imat ćete priliku upoznati ljude koji će vas pozitivno iznenaditi i pružiti vam podršku.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *