DANAS JE VAŠ DAN: Drugima Ćete Pokazati Snagu i Magnet Za Koje Niste Znali Da Ih Posjedujete..

DANAS JE VAŠ DAN: Drugima Ćete Pokazati Snagu i Magnet  Za Koje Niste Znali Da Ih Posjedujete..

Ovan
Danas je vaš dan da pokažete tko ste. Ne dopustite da vas bilo tko provocira jer imate dovoljno unutarnje snage da možete dobro podnijeti sve izazove okoline.

Bik
Osjećat ćete vrtoglavicu ako niste navikli na svoju unutarnju mekoću. Nemojte žuriti s liječnikom, već dozvolite sebi da otvorite svoje srce čisto i pokažete svoju ranjivost voljenim osobama.

Blizanci
Ponosit ćete se svojim postignućima i svojim životnim putem, pa nećete dopustiti da vas provociraju oni oko vas koji će vas htjeti preusmjeriti i dokazati da ste u pravu. Nećete odustati.

Rak
Bit ćete nježni i osjetljivi i zaboravit ćete na protekle dane za koje će vas kriviti vaši najmiliji. Svaki pogled duboko će utjecati na vas i počet ćete shvaćati veliku snagu riječi.

Lav
Prijelomni dan kada će emocije nekontrolirano izbiti na površinu. Dobro je ako su to osjećaji ljubavi koju krijete u sebi. Ako ovo potisnete, bijes će doći do izražaja.

Djevica
Ljubavno ćete braniti svoje ciljeve i želje i svađati se sa svima koji će vas htjeti podučiti onome što ovladate. Oni koji su vam bliski gledati će s čuđenjem dok se postavljate za sebe.

Vaga
Danas ste bez stvarne zaštite. Mekoća emocija i pretjeran senzibilitet probudit će u vama stare uspomene koje možete svladati. Opustite se i zadržite ljubav.

Škorpija
Osjetit ćete neobičnu snagu u sebi i vaša će unutarnja orijentacija pokazati kakav magnet podsvijesti zaista imate u sebi. Promatrajte ono što se događa oko vas i budite u kontaktu sa sobom.

Strijelac
Izolirat ćete se u svojim dobrim osjećajima i više ništa vas neće moći dotaknuti. Bit ćete zadovoljni situacijom i tražit ćete pozitivne potvrde koje će vam dati nadu za budućnost.

Jarac
Ponosit ćete se postignućima i uspjeh će vam dati krila za budućnost. Ali budite oprezni da ne upadnete u egotrip i ovom energijom umanjite važnost drugih koji će se samo odmaknuti od vas.

Vodenjak
Polako vam ponestaje snage za sva događanja na otvorenom. Sada želite odmor, odmor da dođete sebi.

Riba
Vaši osjećaji i orijentacija prema životu se mijenjaju, što vas je u posljednje vrijeme mnogo iznenadilo. Optimizam postaje dio vaše svakodnevice, što se zna i u vezama.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *