DANAS VAS OČEKUJE MANJI ŠOK U LJUBAVI: Glava Će Htjeti Jedno, a Srce Drugo. NAJVEĆI USPJEH VAS OČEKUJE U..

DANAS VAS OČEKUJE MANJI ŠOK U LJUBAVI: Glava Će Htjeti Jedno, a Srce Drugo. NAJVEĆI USPJEH VAS OČEKUJE U..

Ovan
Dobrobit će vas pratiti ako redovno komunicirate sve što vam treba. Stoga se potrudite i počnite se izražavati na svim područjima. Najveći uspjeh, naravno, bit će ljubav.

Bik
Oscilirat ćete između ega i srca i nećete moći odlučiti hoćete li se odmaknuti od svega što vam se ruga smijehom ili ćete ući u novi svijet osjećaja.

Blizanci
Bilo kako bilo, poželjet ćete da vodite jasan razgovor o dužnostima i planovima i da svoj posao obavljate optimalno, ali nećete imati pravog sugovornika. Ovo će vas samo iscrpiti.

Rak
Koliko god ujutro radili, neka tako bude i za danas. Popodne će vas povesti grupa prijatelja s kojima možete pričati priče do kasno u noć.

Lav
Jutarnji planovi pretvorit će se u potpuno drugačiju situaciju u popodnevnim satima, koja će vam biti bliža srcu nego što ste planirali. Snažni uvidi u ljubav bit će korisni.

Djevica
Sve će vam poći po zlu, svi će se tako osjećati. Međutim, nećete primijetiti da svakoj stvari pristupite krajnje kritički i negativno na sve dobre prijedloge drugih.

Vaga
Bit ćete osjetljivi na energije svog okruženja, posebno na ljubav koju će vam pokazati. Nećete znati što učiniti s tom pažnjom, zato se bolje odmarajte.

Škorpija
Susjedstvo će htjeti da se izrazite i pokažete interes za sudjelovanjem. Osjetit ćete to kao pritisak i bezuspješno ćete se željeti izvući iz svega. Promijenite način na koji komunicirate.

Strijelac
Ne insistirajte na svojim odlukama i ne izlažite se bilo gdje osobno. Tako ćete izbjeći probleme koji su vezani za vašu prošlost i nastaviti pratiti ljubav koja dolazi.

Jarac
Zamahnut ćete raspoloženjem i diviti se sebi. Od potpune predaje ljubavi do unutarnje napetosti i agresije, sve će vas to preplaviti. Opustite se u radnji.

Vodenjak
Poželjet ćete sklad u odnosima, pa ćete taj dan potpuno posvetiti drugima. Dobro ćete predvidjeti želje i potrebe svojih najmilijih, ali na kraju ćete se umoriti i veseliti se samoći.

Riba
Ljepota će vas dotaknuti kroz prirodu, odnose i umjetnička djela. Dopustite sebi da duboko udubite u ono što vam daje unutrašnju snagu i istovremeno vam otvara svoje emocije.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *