DjevicA malo Nestabilna, Lav ima SIMPATIJU, Bik bolje da se Drži samo SEBE, Vodolija zaista Ponosna..

DjevicA malo Nestabilna, Lav ima SIMPATIJU, Bik bolje da se Drži samo SEBE, Vodolija zaista Ponosna..

Ovan

Ujutro ćete skupiti hrabrosti za akciju koju ćete izvesti popodne, ali zanimljivo je da vas posljedice akcija neće zanimati, već ćete samo htjeti pokazati svoju snagu.

Bik

Držite se osobnih stvari i ne pokušavajte davati savjete, pogotovo ne članovima svoje obitelji. Bit će nestrpljivi prema vašim dvostrukim mjerilima koje više ne primjećujete.

Blizanci

Jedna od ugodnijih sedmica obećava kad ste već ujutro u ugodnim emocijama ili društvu. Bit ćete zadovoljni jer ste se napokon odmorili i veselit ćete se svemu što se događa oko vas.

Rak

Preplavit će vas snažne emocije i bez obzira na to koliko želite imati razumijevanja s prijateljima i obitelji, morat ćete izraziti svoje sumnje i cinizam.

Lav

Bit ćete puni snage i poželjet ćete izvršavati svoju volju bez obzira na okolinu. Pritom će vam biti zadovoljstvo promatrati reakcije drugih, posebno simpatiju koja vas podržava.

Djevica

Bit ćete emocionalno nestabilni i uopće vam se neće svidjeti. Koliko god se trudili da vam iznutra ne bude hladno, nećete dati sve od sebe. Sve će vas dirnuti.

Vaga

Bit ćete u svom svijetu, ali i dalje ćete lako biti uključeni u događaje oko sebe. Bit ćete opušteni u ljubavi i bit će vam dovoljno da budete blizu partnera ili zaljubljeni.

Škorpion

Opustit ćete se u današnjem društvu i lako izraziti svoje emocije, posebno brige. Međutim, ovo nećete htjeti objesiti na veliko zvono, pa će vam biti važno da mu možete vjerovati.

Strijelac

Zaželjet ćete razgovora i intimnijih druženja. Ako ne dobijete odgovor od drugih, sklonit ćete se u svoj imaginarni svijet i u mislima razgovarati sa svojim voljenima.

Jarac

Imat ćete sjajne planove, ali emocije će vas u podne mamiti da zaboravite na dobre namjere za posao i opustite se u potpuno neočekivanom društvu.

Vodenjak

Ponosit ćete se svojim postignućima, a još više izgledom. U sebe ste uložili puno energije, kao i novca, a sada ste zadovoljni sobom i odgovorom koji dobivate.

Riba

Lako ćete komunicirati o stvarima s kojima ste se prilično bavili u prošlosti. Bit će vam jasno što želite i kad dobijete potvrdu od okoline, potpuno ćete odahnuti.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *