DOKAZANO UBIJA SVE BOLOVE ZA 2 MINUTA: Može da izliječi cijelo tijelo, najmoćniji prirodni lijek na svijetu! (RECEPT)

DOKAZANO UBIJA SVE BOLOVE ZA 2 MINUTA: Može da izliječi cijelo tijelo, najmoćniji prirodni lijek na svijetu! (RECEPT)

Jeftin je, lako dostupan, a sve što trebate učiniti da se riješite boli je pomiješati ga s vodom i trljati na upaljeno mjesto.

Ljeto još traje – vrijeme kada većinu svog vremena provodimo na suncu, a tada bismo trebali obratiti pažnju na tri najvažnije stvari – hidrataciju tijela, zaštitu od sunca i odmor kako bi se tijelo moglo ozdraviti i ostati zdravo.

Najčešći problem tijekom ljeta je bol u mišićima i zglobovima, uzrokovana naglim porastom aktivnosti, kao i suha koža, uslijed znojenja i djelovanja UV zraka.

Predlažemo da isprobate jedno od najboljih rješenja – domaći magnezijev losion ili magnezijevo ulje koji može riješiti sve ove probleme u jednom potezu!

Kao što možda već znate, magnezij je ključni mineral u ljudskom tijelu, koji je neophodan za funkcioniranje svih stanica u tijelu. Čak 300 kemijskih procesa u tijelu zahtijeva prisutnost magnezija, što znači da ga moramo uzimati u dovoljnim količinama svaki dan.

Evo nekih funkcija magnezija u tijelu:

  • Poboljšava zdravlje kostiju
  • Regulira razinu energije
  • Potiče apsorpciju vitamina D iz sunca
  • Ubrzava zacjeljivanje rana
  • Ublažava upale
  • Potiče cirkulaciju
  • Smanjuje rizik od dijabetesa

Međutim, iako je vrlo važno, zbog nepravilne prehrane, mnogi ljudi ne dobivaju dovoljno magnezija. Krenite što prije, jer njegov nedostatak ima ozbiljne posljedice.

Osim prehrane, postoji još jedan način da se magnezij unese u tijelo, i prečacem – kroz kožu. Ovom metodom zasigurno ćete zadovoljiti preporučeni dnevni unos (280-300 mg za žene, 270-400 mg za muškarce), a za to vam trebaju samo kipuća voda i magnezijev klorid.

Dr Norman Shelley, američki specijalist holističke medicine, proveo je istraživanje tijekom kojeg su sudionici svakodnevno na kožu nanosili domaći magnezijev klorid.

Sastojci: 3 žlice kipuće vode, pola šalice magnezijevog klorida

Priprema i primjena: Sve što trebate učiniti je pomiješati vodu s ovim moćnim puderom i nanijeti na kožu! Ovim losionom možete se riješiti bolova u kostima i mišićima – samo trljajte losion na upaljeno mjesto i pričekajte 2-3 minute. Bit ćete oduševljeni rezultatom!

Možete koristiti istu smjesu za redovitu njegu kože tijela, umjesto standardnih krema punih kemikalija, samo dodajte shea maslac ovoj mješavini.

(Stil.kurir.rs)

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *