Došla sam u Njemačku da radim…

Došla sam u Njemačku da radim…

“Došao sam u Njemačku da radim. Prvi sam iz porodice koji se uputio u neko mjesto neovlašteno (22 godine).

Nije mi bilo žao što sam otišao sa strane kad je moja uhodanija sestra zaplakala i ispričala mi se. Bio sam zbunjen zašto.

Otkrila mi je da joj je žao s obrazloženjem da ima sklonost koja mi treba za rad, budući da je sve vrijeme razmišljala.

Žao mi je što se tako osjećala. Nikad nisam trebao ići na fakultet, ali uglavnom sam trebao raditi nakon srednje škole, a ona ispituje jednog od težih.

Vesela je za moj prosperitet, ali dodatno sumorna s obrazloženjem da ima sklonost da bi prva trebala učiniti sve. Nadalje, ovo je najsezonskije, probila je led za hrpu stvari, ne treba za ovo i sretna sam zbog toga. Vjerujem da može doći k meni kad prođe ova kruna. ”

 

BONUS

Radijatore je neugodno čistiti i to je razlog zašto velika većina neprekidno odgađa ovaj posao. Bilo kako bilo, jedna dama otkrila je svoju akrobaciju na TikTok-u na najbolji način dubinskog čišćenja plinskih radijatora

Za čišćenje koristi sredstvo za čišćenje odjeće. U šalicu za procjenu dodala je prah i mjehuriće vode, a prije pražnjenja tekućine u radijator stavila je ručnik i plastičnu posudu na pod, ispod radijatora, tako da nijedna lokva vode ne bi ušla u okvir.

A imajući na umu da je voda bila pjenasto bijela kad je izlila, kad je izašla na suprotnu stranu, postala je mutno zemljano obojena.

Bilo kako bilo, u slučaju da razmišljate o tome da ovom triku date priliku i vašim radijatorima, morate imati plinske radijatore jer bi električni mogli biti oštećeni.

Neće isključiti ovu vratolomiju u potpunosti čistu u vašem radijatoru, ali i cijeli će dom mirisati pristojno.

Video je zaradio nezamislivih 580 000 ‘lajkova’ na TikTok-u, a mnogi su uzbuđeni njime, komponira The Sun.

– Ovo je tako dobra misao! Radim to jedni s drugima krajem sedmice, počevši sada i u dogledno vrijeme – bila je jedna od primjedbi.

– Ovo je tako sjajna ideja! Svaki drugi vikend ovo radim od sada – bio je jedan od komentara.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *