HOROSKOP: BUDITE VEOMA OPREZNI, na svakom koraku ĆE VAS HTJETI PREVARITI OSOBE koje jako dobro poznajete..

OVAN
Konačno ćete da sastavite sebe i unatoč tome što radije putujete u nepoznato, završite sa svim teretima. Ispunite zacrtane ciljeve i nemojte imati previsoka očekivanja.

BIK
Nakon posla, ne zaboravite se riješiti brige prije nego što dođete u svoje dvorište. Sredinom dana imat ćete zabavne događaje koji će vas zabaviti u svim pogledina.

BLIZANCI
Budite samostalni i usudite se napraviti korak izvan svog okvira, jer ćete dobiti brojne potvrde i ugodne komplimente sa kojima pokušavate iskoristiti prednost.

RAK
Nemojte zadržavati stvari koje vas opterećuju, razgovarajte s onima u koje stvarno vjerujete. Emocionalna strana malo će se poboljšati prema večeri.

LAV
Iako ste se odmorili i nakupili nove energije, imat ćete želju za dodatnim odmorom. Možda postoje neke osjetljivosti ili manji zdravstveni problemi na koje bi bilo dobro obratiti više pozornosti.

DJEVICA
Danas ćete se osjećati fizički umorno, jer očito je da još uvijek niste zauzeti za određene stvari i one vas uznemiruju. Mišljenja će se razlikovati, što nije baš ono što najviše volite.

VAGA
Ne možete očekivati ​​profit i unutarnje zadovoljstvo od određenih projekata. Vaša očekivanja se ovaj put neće ostvariti, dosadila su vam i stalna pitanja.

ŠKORPIJA
Svi će vas htjeti prevariti na svakom koraku, zato zadržite jasne misli i čuvajte tajne sebi. Sve će biti još intenzivnije ako ste pod velikim stresom.

STRIJELAC
Neki oprez danas neće biti suvišan. Odluke će biti one koje mogu donijeti napredak na osobnoj i duhovnoj razini. Otvorit će vam se nove, pomalo nepoznate staze.

JARAC
Vaša mentalna nestabilnost polako se povlači. Unatoč činjenici da će vas prekriti umor, imat ćete dovoljno volje i energije da se suočite sa svim obvezama.

VODENJAK
U carstvu ljubavi napokon ćete biti spremni riskirati i gotovo sigurno će vam se pokazati uspjeh koji će vam puno značiti i razveseliti vas.

RIBA
Situacija koju imate na više područja dovesti vas u nekoliko manjih sukoba u kojima ne budite pretjerano, jer biste mogli zatvoriti određena vrata, posebno u poslovnom području.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *