HOROSKOP: Dan će donijeti moguće probleme, zato IZBJEGAVAJTE osobe koje vam LAŽU, jer ne donose ništa dobro..

OVAN
Dan će zahtijevati da riješite svoje i tuđe probleme, a s druge strane doći ćete do točke da ste se promijenili, nadopunili i prestali bojati nepoznatog.

BIK
Kombinacije planeta vodit će vas prema otvorenosti i promišljenosti. Bit će vam važno da izbjegnete previše rizika, laži i nagađanja, što vam može donijeti gubitak ako donesete pogrešnu odluku.

BLIZANCI
Suočeni ste s činjenicom da ste manje fizički aktivni i motorički sposobni. Budući da su vam pokret i druženje važne sastavnice, odmah ćete organizirati večer druženja.

RAK
Suočavanje sa sobom nije uvijek lako, ali je zanimljivo. Doći ćete do spoznaje da niste uvijek u pravu, ali taj ponos vas sprečava da govorite.

LAV
Svojom slikom impresionirat ćete modne sljedbenike koji će vas pozvati na sudjelovanje. Poslovna vena je vaša vrlina pa je danas iskoristite u svoju korist.

DJEVICA
Na polju karijere pokušajte održati status, tek nakon toga slijedi nagrada. U emotivnom se području ipak nalazite u razdoblju rasta. Neka se stvari odvijaju samostalno.

VAGA
Kreativnost i maeljivost danas će biti vaši glavni aduti. Vaš poslovni partner rado će vam ponuditi suradnju i otvoriti ruke u donošenju odluka.

ŠKORPIJA
Navedeno je da podrška koju ste očekivali neće doći u pravo vrijeme, pa ćete morati pronaći sebe. Možda ćete se osjećati usamljeno u svojoj obitelji.

STRIJELAC
Neće vam nedostajati odlučnosti u poslu u kojem preuzimate vodstvo i organizaciju. Vaša važna vrijednost je marljivost, promatrajte ljude oko sebe i donosite odluku na temelju onoga što vidite.

JARAC
Osjetit ćete prodornu energiju koja će vas podsjećati na ono što biste željeli postići. Uticaji planeta donose vam i uzbuđenje i nervozu, pa se ne ljutite prebrzo.

VODENJAK
Bit ćete jako željni ljubavi, što će primijetiti i jedan od vaših prijatelja. Zapravo ćete biti u dobrom raspoloženju za nove stvari u životu, čak i u pomalo neobičnim okolnostima.

RIBA
Pred vama su neke dosadne sitnice koje uglavnom izbjegavate. Već vam ponestaje vremena, pa napravite intenzivniji plan. Prvo riješite nešto što je već dugo vremena u zaostatku.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *