HOROSKOP: LJubav i dobra volja bit će jako zarazni, ali budi oprezni zbog jedne osobe..

HOROSKOP: LJubav i dobra volja bit će jako zarazni, ali budi oprezni zbog jedne osobe..

Ovan

Odličan dan ako ga provedete radeći. Lako ćete se organizirati prema najboljim mogućnostima. Ako se prepustite emocijama, prošlost će vas prebrzo umoriti.

Bik

Ljubaznošću i ljubavlju danas možete postići gotovo sve. Lakše ćete pokazati svoje osjećaje i naklonost, zato pozovite simpatizere na sastanak ili odredite vrijeme svom partneru.

Blizanci

Ne raspravljajte se o stvarima za koje nemate dokaz, jer će vas emocije preuveličati i uništiti već dobro izgrađeno povjerenje. Fokusirajte se na konkretni rad.

Rak

Prebrzo i previše samouvjereno pretjerivat ćete u vezama. Nećete slušati mišljenja drugih što će uticati na vaše najmilije. To nećete tako lako riješiti.

Lav

Ne dozvolite da vaše voljene osobeprikrivaju ljubav koja vam pruža podršku tokom celog života. Ne podlegnite pritiscima krivice koji vam žele nametati.

Djevica

Ne verujte svom instinktu i nemojte se emocionalno zaplesti u ništa. Dajte sve od sebe i provjerite sve činjenice o stvarima o kojima bi se danas trebalo odlučiti. Zadržite snagu.

Vaga

Lako ćete pokazati ljubav i odnosi će procvjetati. Vaš će optimizam biti zarazan i lako ćete uvjeriti partnera ili simpatiju u opušteniji život.

Škorpija

Teška noć je iza vas i shvatit ćete da je potrebno promijeniti način života. Raspad između misli i emocija stvara vam sve više problema. Pođite na godišnji odmor i razmislite sami.

Strelac

Sve što radite imat će snažnu reakciju ljudi, zato se pripremite za opuštanje i uspjeh u društvu, s prijateljima. Bit ćete srećni i raspoloženi.

Jarac

Život vas neće ostaviti na miru i morat ćete pokazati svoje interesovanje ako želite učestvovati u većim i zanimljivijim stvarima. Ne budi nervozni, opustite se.

Vodolija

Skoro ste profesionalno naučili da izbjegavate stvari koje vam se ne sviđaju. To možete prakticirati neko vrijeme i zanemariti posljedice, koje će s vremenom biti samo veće.

Riba

Spontano ćete početi mijenjati svoje mišljenje o sebi, jer ćete primijetiti da vas stara uvjerenja više ne podržavaju dobro. Nevjerojatan optimizam bit će vaša nova motivacija.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *