HOROSKOP: Na OVNA su ljubomorni, DJEVICA će dobiti neočekivan poklon, STRIJELAC treba paziti na zdravlje

HOROSKOP: Na OVNA su ljubomorni, DJEVICA će dobiti neočekivan poklon, STRIJELAC treba paziti na zdravlje

Ovan
Ne slušajte glasine o ljubomornim ljudima koji vam žele naštetiti. Pobrinite se da vaša porodica poznaje vaše ideje i misli, kao i svoje emocije za mir.

Bik
Obratite pažnju na ono što se događa oko vas i istovremeno pokušajte shvatiti kada gubite radost i optimizam. Izuzetno je važno da ga ponovo pronađete.

Blizanci
Odlično vrijeme za uređivanje odnosa u ljubavi i proširenoj porodici. Pozovite ih na zabavu ili družite i svakom se posvetite. Ovo će vam dugoročno vratiti ugled i mir.

Rak
Opustite svoja očekivanja od drugih i ne bavite se onim što drugi rade. Provjerite je li vaš posao optimalno obavljen i jasno komunicirajte sve što vam je potrebno.

Lav
Provođenje vremena s prijateljima i poznanicima postalo vam je vrlo važno i više nećete dozvoliti da vam itko oduzme priliku za susret i suradnju u širem društvu u kojem ćete napredovati.

Djevica
Dobit ćete lijep poklon od starije žene, što će ojačati vašu vezu, ali istovremeno će vas i malo opteretiti, jer ćete osjećati kako se sada očekuje veća suradnja s njom.

Vaga
Mogućnosti dana otvorit će vam se za lijepe trenutke. Iskoristite ih i stavite sebe u prvi plan. Ne povlačite se samo iz ljubaznosti prema drugima, ne u poslu, ne u ljubavi.

Škorpija
Sjajan dan da provedete što više možete sami i sa ljudima u kojima se dobro osjećate. Kroz druženje ćete doći do nove energije, ideja i spontano se otvoriti sreći u ljubavi.

Strelac
Možda ste fizički prilično umorni. Obezbedite i odmor i negu tela. Masaže ili vježbe bit će vam od pomoći, bilo što što će vam pomoći u opuštanju tereta.

Jarac
Prepustite se pretjeranim vezanjima za ljude iz prošlosti i ne projektujte svoje želje na druge, već pogledajte ko su oni zapravo. Tek tada ćete stvarno dobro živjeti.

Vodolija
Ne dopustite ljudima u vašoj porodici da vam unesu nemire i svađe. Budite iskreni i neka vam pokaže ko više ne pripada vašoj kompaniji. Ovo će biti prvi korak ka sretnoj porodici.

Riba
Nećete htjeti pokvariti svoje blagostanje sastancima, pa ćete se radije pridržavati svog posla kod kuće. Potpuno će vas preuzeti kreativnost iz koje imate velike nade.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *