HOROSKOP: Neki znakovi će sjajiti od ljubavi, a neki će biti u velikih strahovima!!

HOROSKOP: Neki znakovi će sjajiti od ljubavi, a neki će biti u velikih strahovima!!

Ovan
Opustite se, počnite živjeti baš onako kako želite, ali ne zaboravite da svoj fizički izgled uredite poput obećanih novosti u ljubavi. Objasnite kome je vaše srce bliže.

Bik
Nužno je da postanete neutralniji u odnosima, a ne da jurite za negativnim mrvicama. Suprotni spol iznenađujuće će odgovoriti na vašu magnetnu privlačnost.

Blizanci
Ne upuštajte se u glasine i dvostruko provjeravajte nove stvari ili upute koja su stvarno ispravna uputstva kako ne bi bilo lošeg raspoloženja i ne krive vas nepotrebno.

Rak
Ne prenosite emocionalnu nesigurnost na partnera, a još manje na ljubav s kojom ste jednostavno emocionalno povezani. Izgovorite to samo kad vam postane jasno da je to rana iz prošlosti.

Lav
Ljubav će vam biti dostupna ako se dobro ophodite. Međutim, ako to uzmete zdravo za gotovo, možda ćete požaliti jer ćete propustiti šansu za sreću.

Djevica
Razgovori će razriješiti posljednje sumnje koje su vrebale u vama. Zato na vašoj listi ljudi ne propustite nikoga sa kojim još uvijek imate neriješenih problema.

Vaga
Sjajit ćete u unutrašnjoj ljubavi i privući ćete mnoge svojim optimizmom i spremnošću na opušten način. Ni u kom slučaju ne pravite kompromise.

Škorpija
Želite sakriti skrivne oscilacije ne samo od drugih, već i od sebe, jer se bojite suočiti se sa istinom. Možda je vrijeme da priznaš sebi zašto si nesretan?

Strelac
Skupite hrabrost i objasnite partneru iskrene želje. Dajte ljubavi priliku da se ponovo pokaže i stekne novu snagu ako je još uvijek prisutna među vama.

Jarac
Provjerite svoje odgovore na ideje i emocije drugih dok se otvaraju vama. Tako ćete bolje razumjeti zašto se onda odmiču od vas, jer sa vaše strane imate dovoljno osjećaja krivice.

Vodolija
Ne čekajte bolje uvjete ili obećanja. Ništa od ovoga neće vam pomoći. Samo budite aktivni u onim stvarima u kojima čekate da nešto učini samostalno.

Riba
Nema ničeg lošeg u tome što počnete provoditi svoju volju, mada ponekad i malo pretjerate. Imali ste dovoljno prilagođavanja, koja takođe često nisu imala smisla, ali shvatili ste prekasno.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *