HOROSKOP: PUNO NOVCA će biti u opticaju zato budite oprezni prilikom pozajmljivanja novca

OVAN
Obveze se gomilaju jer pretjerujete sa svim obećanjima drugima i jedva upravljate stvarima za sebe. Zbog toga ćete možda moći promijeniti planove za godišnji odmor.

BIK
Nećete imati razloga da se osjećate dobro, ali i dalje ćete biti nelagodni i anksiozni. Pretjerat ćete s reakcijama i upropastiti svoje šanse za dobre promjene u životu.

BLIZANCI
Bit ćete argumentirani i bez obzira da li izrazite bijes ili ne, iscrpit ćete se. Svoju snagu usmjerite drugdje i radite one stvari koje ste do sada zanemarivali.

RAK
Dobra volja i ideje nadvladat će vas. Ući ćete u akciju i pobrinite se da se dosta njih realizira. Ali nemojte pretjerivati ​​kako ne biste opteretili svoje prijatelje.

LAV
Otvorite se najsretnijim trenucima, koji će aktivirati potpuno novi pogled na život, posebno danas. Shvatit ćete da cvate posebno s određenom osobom.

DJEVICA
Imat ćete dovoljno energije, ali cijela stvar i vaše dobrobit ovisit će uglavnom o vašoj mentalnoj stabilnosti i spremnosti da prihvatite potrebne promjene.

VAGA
Promatrat ćete ono što se događa oko vas više nego što stvarno sudjelujete u tome. Bit ćete nevjerojatno stabilni u svemu što će se dogoditi, pa će vas mnogi pitati za savjet.

ŠKORPIJA
Puno novca će biti u opticaju, zato budite oprezni prilikom pozajmljivanja novca. Odgodite razgovore i moguću suradnju za vrijeme kada ćete biti manje optimistični i realniji.

STRIJELAC
Osjećaj sjajnosti dovest će vas do brze realizacije svojih ciljeva. Svi će vam ići u korist ako se samo stavite na prvo mjesto i tako se ponašate riječima i djelima.

JARAC
Unutarnja stabilnost pomoći će vam u uspostavljanju vašeg novog puta. Obavezno ostanite vjerni sebi i slijedite ciljeve i život koji ste odabrali u nedavnoj prošlosti.

VODOLIJA
Umorit ćete se od svega, ali posebno od nedostatka vremena za sebe. Bit ćete toliko učinkoviti da ćete zaboraviti osnovne životne stvari, koje će vam uzdrmati fizičku otpornost.

RIBA
Veliko unutarnje raspoloženje pokazat će vam da je zdravo i neophodno da vježbate malo sebičnosti, jer se u protivnom previše opterećujete drugima i zaboravljate na sebe.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *