HOROSKOP: Pustite sve zamjere iz prošlosti, jer to može uništiti vas i vaše najmilije

HOROSKOP: Pustite sve zamjere iz prošlosti, jer to može uništiti vas i vaše najmilije

Ovan
Vaš nevjerojatan optimizam uklonit će sve prepreke u koje će vas okruženje postaviti. Ništa vam se neće dogoditi živim i rado ćete nastaviti svoj energični životni stil.

Bik
Bit ćete privlačni pa pojedini bikovi primijetit će da vas neko osvaja u vašoj blizini i prilazi im opušteno i iskreno. Obratite dovoljno pažnje i uspjeh je zagarantovan.

Blizanci
Očekujte lijepe poklone, uključujući i emocionalno druženje koje će u vama probuditi lijepe uspomene. Uslijed toga možda nećete spavati noću, jer će vas zaokupiti melanholija.

Rak
Vrlo je važno otpustiti stare opće negativne misli o svojim odnosima iz prošlosti koji uništavaju ne samo vas već i vaše voljene koje volite.

Lav
Prava osoba će vas dobro raspoložiti, tako da pokažite naklonost i ne odustajte. Opustite se, zajednički humor učinit će to potrebnim.

Djevica
Bit ćete previše osjetljivi pa ćete svaku riječ partnera ili simpatije uzeti k srcu. Ne reagirajte prebrzo, budite svjesni da svi dolaze iz svojih najdubljih rana.

Vaga
Ljeto će vam otvoriti opuštenije reakcije i brzo ćete se prepustiti svim dosadašnjim iskustvima i nemiru koji se je prilijepio iz okoline. Svakodnevno doživljavajte slobodu i vrijeme za sebe.

Škorpija
Istražujući činjenice danas, provjerite što je istina, a što nije. Može se dogoditi da vas neki ljudi vode za nos i pokazuju rezultate drugačije nego što jesu.

Strijelac
Veliki prijelomni period koji ste samo mogli poželjeti. Međutim, dosadašnje greške pojavit će se ako ih još niste riješili, pa nastavite sa svime što vam dođe.

Jarac
Razmislite o područjima života u kojima želite promjene. Što vam je važno i u kojem smjeru želite ići. Ne očekujte od drugih ništa jer ćete se bolje organizirati.

Vodenjak
Bit ćete previše umorni od svih događanja da biste se mogli posvetiti ljubavi i stvarima koje vas čine sretnima. Stoga ćete imati lošu savjest prema partneru ili prijateljima.

Riba
Bit ćete sretni jer ćete osjetiti da se život napokon počeo odvijati kako treba. Korak po korak, bit ćete bliži svojoj ljubavi i radosti i sve će se dogoditi na vrijeme.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *