HOROSKOP: Put do NOVCA se otvara, samo dobro iskoristite priliku. Danas ćete BJEŽATI od jedne osobe, koja vas..

HOROSKOP: Put do NOVCA se otvara, samo dobro iskoristite priliku. Danas ćete BJEŽATI od jedne osobe, koja vas..

Ovan
Istovremeno ćete biti osjetljivi i tvrdoglavi i nezadovoljni ovom kombinacijom. Samo vas iskrenost svakog trenutka štedi. Tako ćete se osmjehnuti, ali biće vam zabavno.

Bik
Tražit ćete rješenja kako se izvući iz dosadnih odnosa, ali nećete stići jako daleko. Vi ste sami ključ dobrog društva, pa budite najbolje društvo za sebe.

Blizanci
Pazite da se ne zapletete u sudbinu drugih. To se može dogoditi vrlo brzo ako se previše bavite savjetima i razgovorima koji vas se ne tiču. Odmaknite se.

Rak
Nećete moći sve držati pod kontrolom i još uvijek se zabavljati. Bit ćete prilično marljivi, ali ipak ćete imati najviše fokusa na partnerstvu koje ćete želeti zaštititi.

Lav
Dobri odnosi dovest će do poslovnog uspjeha. Ako ste se previše udaljili od svoje istine, imat ćete značajne izazove kako to sve spojiti.

Djevica
Jednom kada shvatite gde se upletete u svoje emocije, bit ćete na pola puta do rešenja koje tražite. Promatrajte danas sve što se događa u vama i uskoro će vam sve biti jasno.

Vaga
Tražit ćete rješenje određenog odnosa, ali poanta nije u bijegu, već u iskrenoj komunikaciji i osjećaju. Zašto se plašite nekoga ko vas može usrećiti? Razmisli.

Škorpija
Bit će vam jasno gdje su ključevi dobrog poslovanja, ali kako uspostaviti dobar odnos bit će vam potpuna nepoznanica. Još niste shvatili da razdvajate novac i ljubav, ali porijeklo je zaista isto.

Strelac
Bit ćete previše emotivni da bi vas ljudi shvatili ozbiljno koliko želite. Opustite se, jer vas vole upravo onako kakvi jeste i ne morate biti potpuno iscrpljeni.

Jarac
Susjed će poželjeti jedno, vaš dom će poželjeti drugo, a vi ćete se podijeliti između njih i slušati kako svima odgovara. To neće raditi, pa pregledajte šta je ispravno, a šta ne i preduzmite iskrene korake.

Vodolija
Pozvat ćete ljude kući i željeli biste uspostaviti odnose uz koje ćete se osjećati sigurno i posebno. Izrazite sve svoje ideje, jer će one biti lijepo primljene i realizirane.

Riba
Materijalnim dobrima moći ćete pristupiti putem ideja i planova. Bit ćete sretni kada vidite da je ovo tek početak putovanja koje se sve više otvara. Nastavit ćete s oduševljenjem.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *