HOROSKOP: Ulazak u novu sedmicu donosi VELIKO IZNENAĐENJE, koje će vam promijeniti pogled na život!!

HOROSKOP: Ulazak u novu sedmicu donosi VELIKO IZNENAĐENJE, koje će vam promijeniti pogled na život!!

Ovan
Sedmicu ćete započeti optimistički i ništa vas neće moći zaustaviti. Poslovni aranžmani će biti uspješni, tako da ne odlažite ništa za kasnije. Danas možete sve urediti.

Bik
Izbjegavajte žensko društvo koje će vam uznemiriti raspoloženje i sve što želite dogovoriti neće ići u pravom smjeru. Da biste održali svoj mir, poslušajte riječ ili dvije.

Blizanci
Bit ćete jaki u riječima i manje u djelima, pa se mogu razviti veće svađe. Ne pretjerujte ako ne možete učiniti ono što obećate. Ali sudjelujte u svemu što se događa.

Rak
Bit ćete naporni i pretjerivati ​​s emocionalnim reakcijama koje će učiniti da želite pripremiti voljene ili suradnike da reagiraju na vaše želje. Zamolite ih iskreno za pomoć.

Lav
Ne budite toliko osetljivi na ono što se događa oko vas, samo prihvatite promjene koje želite. Na ovaj način život će vas moći podržati i brže ćete doći do svoje ljubavi.

Djevica
Hrabro ćete istrajati na svojim idejama i očekujete da ih svi samo prihvate. Pripremite se za bitku, jer mnogi vam neće biti naklonjeni i to će jasno reći.

Vaga
Dan zaljubljenih je pred vama, koji može biti nastavak od juče. Plivat ćete u ljubavi. Zanemarite oštre primjedbe sa ženske strane, jer ovo će biti najlepši dan ljubavi.

Škorpija
Imat ćete lažan osećaj smirenosti i saradnje i bit ćete zapravo čisto u svom filmu i daleko od bilo koga ko vam je možda rekao drugačije. Proverite činjenice.

Strelac
Ne dajte da vas starija žena vodi za nos. Otvorite se za novu suradnju, kako ličnu tako i poslovnu. Sreću vam donose mlađi ljudi koji vas uvijek podržavaju.

Jarac
Napokon ćete početi prepoznavati gdje ste zaglavili u životu i gomilati probleme i odstupanje od ljubavi. Najbolje će biti kada potpuno prestanete kriviti druge.

Vodolija
Insistirat ćete na svojim idejama i rješenjima, iako će vam biti jasno da ih je teško postići i da ćete najviše žrtvovati. Razmislite da li vam zaista sve ovo treba.

Riba
Pridržavajte se svog crtanog puta, bez obzira kako se osjećate danas. Ne dopustite da trenutna nelagodnost upropasti vaše već poduzete korake u dobrom životnom smjeru.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *