HOROSKOP: Život će vam otvoriti novi put i dobit ćete mnogo darova..

HOROSKOP: Život će vam otvoriti novi put i dobit ćete mnogo darova..

Ovan
Danas ćete biti nespretni. Ne ne radite ništa opasno, čak ni u prometu, budite oprezni da vas gužve koje će se odjednom pojaviti ne odmaknu s vašeg puta.

Bik
Danas ćete se konačno moći opustiti i jasnije razmisliti o svom životu koji je krenuo u pomalo neobičnom smjeru. Prepustite se starim emocijama koje više nisu u skladu sa sadašnjošću.

Blizanci
Život će vam otvoriti novi put i dobit ćete mnogo darova. Otvorite se, ne branite sve lijepo i ne ponašajte se hladno, već odmah pokažite svoju sreću i radost.

Rak
Ne brinite se ni za što i nemojte nikoga kriviti dok ne provjerite sve činjenice i ne dobijete drugačija mišljenja. Bit će vam lakše donijeti odluku i početi jasnije raditi na sebi.

Lev
Ne stidi se slaviti. Priuštite si društvo koje vas uvijek veseli i koje je na vašoj strani. Moguća su nova zanimljiva prijateljstva, a za samce susret s ljubavlju.

Djevica
Bit ćete puni neobičnih strahova i dubokih osjećaja, kao da će se otvoriti vrata prošlosti i morat ćete ih osloboditi. Držite krv mirnom i ne pretjerujte.

Vaga
Ni na koji se način ne trudite sa okolinom jer će ljudi to željeti pokazati kao svoj problem. Samo slijedite sebe i svoje planove koji se već ostvaruju.

Škorpija
Korisno je upitati starije za savjet koji će vam dati važnu poruku ili savjet koji ne uzimate lijevom rukom, već slijedite što je prije moguće.

Strijelac
Ne žurite sa odlukama, slušajte srce i dobar osjećaj koji će vas preplaviti kad donesete dobru odluku. Na kraju tjedna bit ćete sretniji u ljubavi kao što dugo vremena niste.

Jarac
Napravit ćete pogrešku u ljubavi i otjerati suosjećanje s emocionalnim pritiscima i osjećajem krivnje. To nije ljubav, ovo su emocionalne manipulacije koje nitko neće mirno tolerirati.

Vodenjak
Bit ćete osjetljivi i komunikativni. Pobrinut ćete se za sve što će se dogoditi u vašoj okolini i ništa vam neće biti teško. Ojačat će se vaša unutarnja snaga, a time i vaš mir.

Riba
Prijateljstva će vam pružiti određenu stabilnost, ali važno je osjetiti koji od vaših prijatelja se otimaju za vas.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *