Ispovijest: prije tri godine

Ispovijest: prije tri godine

“Udala sam se sjajnim muškarcem prije 3 godine, a prije toga smo bili zajedno. On me obožava koliko ga volim. Od prvog trenutka kad shvati da poštujem djecu i trebam veliku porodicu. Bilo kako bilo , Ne bih voljela zatrudnjeti prije braka, pa sam odgojena.

Kako cijele dvije godine nakon vjenčanja nismo shvatili kako zatrudnjeti, predložio sam da odemo specijalistu. Priznao mi je da je kao dijete bio zbrkan i da nije mogao imati djecu. Bila sam toliko bijesna i povrijeđena, međutim ne zbog njegovog medicinskog problema, ali budući da otprilike 7 godina nije smatrao da mi je važno to otkriti.

Na ovaj ili onaj način pomilovao sam ga i predložio da primimo dojenče, nakon čega je poludio i rekao da nikada ne može odgajati dijete druge osobe.

Ostavio sam ga, a on je u tom trenutku preduzeo korake da se pogubi. Vratio sam mu se jer me je dosljedno kompromitirao da će sljedeći put skočiti s odra. Kao rezultat mene ne treba mi ništa što bi se moglo dogoditi. Nemam maglenu ideju šta da radim, u ćorsokaku sam.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *