ZAPROSIO me, ja sva sretna.. ali kad sam vidjela PRSTEN, mrak mi PAO NA OČI (FOTO), bacilo me u ŠOK. Da li sam ja to stvarno zaslužila nakon..

ZAPROSIO me, ja sva sretna.. ali kad sam vidjela PRSTEN, mrak mi PAO NA OČI (FOTO), bacilo me u ŠOK. Da li sam ja to stvarno zaslužila nakon..

Moj zaručnik me je zaprosio prije 3 dana, skupa smo već 7 godina. Prvo ću da vam opišem zašto sam jako razočarana – on je jako bogat, onako zaista bogat. Vozi Audi, kuća je ogromna vila, nosi samo skupe marke odjeće. U početku nisam znala da ima mnogo novca, otkrio mi je to tek nakon 9 mjeseci veze.

Sviđa mi se pristen s kojim me zaprosio i znam da nema mnogo utjecaja na kvalitetu braka, ali kada mi je otkrio da ga je kupio onako usput preko interneta za 100 eura, jako me pogodilo!

Više je potrošio na drvenu kućicu za svog psa nego na moj zaručnički prsten, to me stvarno jako pogodilo. Kad sam mu rekla šta mislim, optužio me da gledam samo na novac i da nije ni čudno što me njegova mama ne voli.

Ja sam posljednja osoba na ovom svijetu kojoj je ikad dao svoj novac! Njegova majka i sestra mjesečno dobivaju od njega 7 hiljada eura, kupio je kuću za brata, vozi skup auto da glava boli i čak za svog psa je kupio kućicu za 1000 €!

7 godina smo već zajedno, a najviše novca iznos što je potrošio za mene je 300 eura! Tada smo bili tačno punih 5 godina skupa!

Sve to oko šrstena me tako uznemirilo, jer osjećam kao da sam posljednja u njegovom životu. Boli me ta njegova škrtost prema meni, jer osjećam kao da mi uopće ne vjeruje i da ga baš i ne zanima kako se ja osjećam, a ja ga volim svim srcem.

Nikad nisam pomislila biti s njim u braku zbog njegovog novca, vozim automobil koji sam kupila sama, sama plaćam najamninu, kupujem vlastitu hranu. Još sam na fakulteti, studiram medicinu.

Nikada se nisam bunila zbog toga što ne vjeruje drugima, misli da ga vole samo zbog novca. Ali čekaj zar ja koja sam pored njega već 7 godina bez pritužbi i bez trošenja njegovog novca, zar to nije dovoljno da ima povjerenja u mene i da vidi, da ga volim zbog njega, a ne zbog novca, koji mi nije nimalo važan.

On je sada ljut na mene, njegovi me ionako ne vole, jer nisam bogata kao oni i nikad nisam bila na njihovom nivoju. Rekla sam mu da se odluči koga želi iamti pored sebe u životu, jer mi je dosta toga, da sam uvjek na zadnjem mjestu.

Ah evo i još za kraj da vam kažem to, na prstenu ovaj kamen što kao izgleda kao drgaulj, otpao je nakon sedmicu dana. Pa mi sad vi recite, koja žena ne bi bila razočarana nad ovakvim muškarcem? Šta da uradim? Da li da ga ostavim i zaboravim na ljubav, koju osjećam prema njemu ili ipak pokušam, da ga promijenim? Ne znam, totalno sam razočarana.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *