KAKO najlakše ušparati novac, da ga imate kada vam je napotrebniji?? OVO JE NAJBOLJI NAČIN!

KAKO najlakše ušparati novac, da ga imate kada vam je napotrebniji?? OVO JE NAJBOLJI NAČIN!

Zašto je plan štednje najbolji plan?

Ušteda je fleksibilna. Uložena sredstva rastu unutar krovnog fonda i omogućuju vam uštedu na ulaznim troškovima prilikom dugoročnog ulaganja. Za uloženi novac pobrinut će se stručnjaci. Ako u životu doživite neočekivane probleme, možete i obustaviti plaćanje. Uštede nisu vezane i po potrebi se uvijek mogu povući.

Koji su troškovi štednje?

Tvrtke za upravljanje imaju pravo naplatiti ulazne i izlazne troškove. Dakle, na početku ulaganja i u trenutku povlačenja, odabrana tvrtka naplaćuje vam određeni postotak vrijednosti depozita ili podizanja. Takvi su troškovi jasno definirani u troškovima, ali mogu varirati između različitih promotivnih ponuda.

Uz ova dva fiksna troška, ​​možete također naići na troškove koji su izravno povezani sa samim upravljanjem imovinom unutar fonda. Ovo uključuje naknade za upravljanje, naknade za povjerenje i troškove platnog prometa, informacije. Otprilike isti trošak koji plaćate za vođenje tekućih računa i prebacivanje novca na njih.


Na internetu možete pronaći mnogo informacija o fondovima i planovima štednje, što je često napisano previše profesionalno ili jednostavno ne odgovara na pitanja koja postavljaju novi investitori koji samo razmišljaju o aktivnom obogaćivanju svoje ušteđevine.

Uvijek vam je na raspolaganju personalizirani plan uštede. U poplavi nerazumljivih informacija, posezanje za personaliziranim planom štednje jedinstven je način koji vam omogućuje da u potpunosti i lako shvatite rad svojih ulaganja, njihov očekivani povrat i rizike.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *