Lav čezne za nečim, Strijelac mora izbjegavati slabe..a Jarcu će se pokazati prelijepa prilika za..

Lav čezne za nečim, Strijelac mora izbjegavati slabe..a Jarcu će se pokazati prelijepa prilika za..

Ovan

Vaše samopouzdanje negdje će biti skriveno i na svakom ćete koraku biti oprezni jer ćete imati osjećaj da vam svi žele naštetiti. Smirite osjećaje i krenite na posao.

Bik

Nadređeni možda neće dobro primiti jutarnji rad, što će vam stvoriti stres i opteretiti vas. Razmislite o tome što želite postići i krenite u akciju.


Blizanci

Ujutro izbjegavajte svađu ili raspravu o stvarima koje su vam važne. Nećete se moći suzdržati i pretjerat ćete u svemu i samo se nasmiješiti.

Rak

Bit ćete opušteni i zadovoljni na poslu i u društvu, ali bit će vam vrlo važno da budete prepoznati po svojoj snazi ​​i ulozi u grupi. Inače će vam biti prilično neugodno.

Lav

Bez obzira na obilje poslova i pune zaposlenosti koji vas danas očekuju, i dalje ćete čeznuti za određenom osobom ili situacijom koja vam se duboko utisnula u srce.

Djevica

Nervirat će vas neke već dogovorene stvari koje se neće lijepiti. Međutim, malo ćete pretjerati s oštrinom jezika i neki poslovni odnosi mogu prestati.

Vaga

Upoznat ćete osobu koja će vam pomoći da dogovorite određene službene papire ili transakcije. Popodne može biti, da će vam starija osoba pokazati naklonosti koje će vas zbuniti.

Škorpion

Provjerit ćete osobu koja vam je uzburkala emocije i dirnula srce. Nećete naučiti ništa posebno, pa ćete se povući jer će to biti previše prosječno.

Strijelac

Izbjegavajte slabe stvari koje vam daju lažni osjećaj sigurnosti i opuštenosti. Udaljavaju vas od stvarnosti, gdje vam nedostaju dobre stvari.

Jarac

Ljubav će se pokazati kad ste već potpuno odustali od nade da ćete se ostvariti. Budite oprezni i nježni da ga ne zgrabite previše jer je toliko lomljiv da ga možete zdrobiti.

Vodenjak

Ponos će vam danas ići na ruku, kao i na štetu. Požurite previše u svojim planovima i propustite sve što vam usput dođe. Ovo ne prihvaća promjene koje želite.

Riba

Bit ćete komunikativni i ništa vam neće biti teško dogovoriti. Svojom ustrajnošću danas možete raditi stvari koje vas još uvijek žuljaju iz prošlosti i tako smiriti nemire u okolini.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *