LJUBAV ĆE VAM POKUCATI NA VRATA: Napokon ćete moći zamisliti svoj život u optimističnijim bojama..

LJUBAV ĆE VAM POKUCATI NA VRATA: Napokon ćete moći zamisliti svoj život u optimističnijim bojama..

Ovan
Ogorčit ćete se i proširiti neugodu na sve strane. Opustiti ćete se kroz svađe, pa ćete posvuda tražiti dlake u jajetu. Osjećat ćete da je vrijeme da se zaustavite, ali neće uspjeti.

Bik
Oko vas će se pojaviti neka dvosmislenost pa nemojte odlučivati ​​ni na što prebrzo. Dajte si vremena za razmišljanje. Na vas će više utjecati starije žene koje žele nadmoć.

Blizanci
Oscilirat ćete između konzervativnih ideja koje se očekuju od vas na poslu i između genijalnih ideja za koje ste sigurni da bi imali veći uspjeh za sve oko vas.

Rak
Dinamičan i zadovoljavajući dan pretvorit će se u potpuno drugačiju večer nego što ste očekivali. Računat ćete na romantiku i ljubav i primit ćete dobru vijest nakon poslovnog sastanka.

Lav
Nećete se osjećati najbolje, jer neke odluke neće vas smiriti. Znat ćete da ste donijeli pogrešnu odluku jer ćete se u protivnom osjećati kao kod kuće kao i obično. Poduzmite akciju.

Djevica
Htjet ćete nametnuti strogi poredak gdje god vam se učini da je sve kaotično, ali na kraju ćete prekršiti vlastita pravila. Prepustite se sklonosti pretjerivanju pravila i opustite se.

Vaga
Sanjat ćete i nikakvi pritisci na okoliš to neće moći promijeniti. Na provokacije nećete reagirati, jer ćete radije ostati u kontaktu sa sobom i uspomenama koje vas obogaćuju.

Škorpija
Želite promjene u svojim odnosima i u svom životu, ali istovremeno ćete sabotirati sve što bi moglo dovesti do toga. Razmislite o tome što stvarno želite i samo se usredotočite na to.

Strijelac
Pazite da ne propustite lijepu priliku za dobru promjenu. Ako na vrijeme postanete svjesni, i danas možete utjecati na to i preusmjeriti tok događaja.

Jarac
Promatrajte ono što se danas događa svojom unutrašnjom snagom ili bijesom. Kamo ćete ga preusmjeriti ako ne promijenite ništa izvana? To može biti uzrok svađe.

Vodenjak
Ujutro će vas mučiti preplavljene emocije, koje se nećete moći smiriti i istovremeno nositi s drugima. Tako ćete se odmaknuti od svih i čekati promjene.

Riba
Ljubav će vam pokucati na vrata i vi ćete biti optimistični u svemu što se događa. Napokon ćete moći zamisliti svoj život u optimističnijim bojama i veselit ćete se promjenama.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *