LJUBAV ĆE VAS OBUZETI pored Određene Osobe i OSVOJITI ćete je pod Svaku Cijenu. OVO ĆE VAM Zakomplicirati Život..

LJUBAV ĆE VAS OBUZETI pored Određene Osobe i OSVOJITI ćete je pod Svaku Cijenu. OVO ĆE VAM Zakomplicirati Život..

Ovan
Ljubav će vas obuzeti pored određene osobe i odlučit ćete je steći pod svaku cijenu. Ovo će vam zakomplicirati život, pa razmislite želite li to doista.

Bik
Htjet ćete smiriti situaciju kod kuće, ali neće ići dobro, samo će se pogoršati. Njegujte se i budite pozitivan član obitelji kako biste pokazali zajednički optimalni put.

Blizanci
Pretjerat ćete kritizirajući i miješajući se u tuđe stvari i naljućujući određene ljude do kraja. Razmislite je li to još uvijek potrebno i usredotočite se više na sebe i svoje ciljeve.

Rak
Vodite brigu o svom zdravlju i njegujte tijelo i osjećaje u isto vrijeme. Osjećaj je vaša odluka, pa se družite s ljudima koji vas čine sretnima i s kojima možete biti nježni i opušteni.

Lav
Bit ćete pomalo tašti i poželjet ćete popraviti svoj fizički izgled, ali pripazite da ne pokvarite prirodne darove. Nema vremena za takve stvari, više za unutarnji red i mir.

Djevica
Vrijeme je za novitete i ovaj ćete put sve shvatiti puno ozbiljnije. Imate priliku za stvarni napredak, ali to neće biti lako, jer će biti potrebna iskrena predanost sebi.

Vaga
Imat ćete puno posla sa sobom, ali okolina neće ni sanjati što se događa, jer ćete biti mirni i opušteni. Možda malo pretjerujete, ali takvi ste.

Škorpija
Obitelj više neće podržavati vaše proizvoljne postupke i bit će ih teško uvjeriti da je sve to zaista korisno. Neće moći pratiti tempo promjena, čak ni financijski.

Strijelac
Bit će potrebno dogovoriti odnose kod kuće, jer ćete u protivnom uzalud pokušati doći na pravi put. Ne vodite prijatelje kući, prestari ste za takvu provokaciju.

Jarac
Nježnošću opustit ćete svoje tijelo i terete prošlosti. Ne bojte se sebe, samo dopustite da se situacija mijenja iz trenutka u trenutak i uključite se.

Vodenjak
Kroz opuštanje postići ćete puno više nego silom. Tako ćete naučiti kako isporučiti ono što nije riješeno komunikacijom i očekivati ​​najbolje.

Riba
Izvrsno vrijeme za slavlje i suradnju sa ženama, nježnost i kreativne odnose. Sreća će vas pratiti i poklanjati drugima za dobru suradnju.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *