Moj MUŽ nikad ne smije SAZNATI za OVO, jer bi me sigurno OSTAVIO!!! Bojim se mu priznati, da sam..

Moj MUŽ nikad ne smije SAZNATI za OVO, jer bi me sigurno OSTAVIO!!! Bojim se mu priznati, da sam..

NE PODNOSIM NJEGOVU MAMU

Na početku sam se radovala što ću upoznati njegovu porodicu, ali ubrzo sam bila razočarana, jer mu je majka tako nametljiva, bezobrazna i nepristojna do mene. Što je najgore od vsega, ja nisam ništa ni rekla ni napravila joj. Ona se je jednostavno odlučila, da me ne voli i da nisam dobra prilika za njenog sina. Nije se ni trudila da me upozna, pa je čak spomenula i njegovu bivšu nekoliko puta tokom našeg prvog susreta. Da je bila suoer djevojka bla bla, ja nisam mogla da vjerujem svojim očima ni ušima šta mi to žena govori.

Nakon četiri godine, još uvijek je ne volim. Osjećam se nelagodno kada sam blizu nje, ne razgovaramo mnogo, a i kad to su samo kratki razgovori, puni negativnosti. Jako volim svog muža, ali on o tome ništa ne zna.

POLA NOVCA OD PLAĆE POTROŠIM NA ODJEĆU ZBOG NJEGOVE MAME!

Obožava svoju majku, i on njoj znači sve, jer je jedinac pa zato više volim da svoje osjećaje zadržim za sebe, nego da se svađa s njom. Možda ne radim pravilnu stavr, ali ni sama više ne znam šta je najbolje da uradim.

Čula sam neki dan kada je s njim razgovarala, da se osjeća usamljeno i da se želi preseliti, da živi s nama. Moj cijeli svijet se okrenuo na glavu. Nešto ću morati poduzeti, ali ne znam kako. Ovo ovako sigurno neće ići naprijed, jer to nije dobro za moje zdravlje.

Ponekad pola svoje plaće potrošim na kozmetiku i odjeću, jer mislim da ću se svekrvi možda sviđati nakon toga. Kada zbrojim sve račune, vidim da pola novca trošim na odjeću. Muž nema pojma o modi i rijetko primjećuje da sam kupila nešto novo. Dobro pazim na račune koje uvijek bacim u smeće već u trgovini. Nadam se da će uspjeti ovaj plan, jer je ona uvijek obučena po zadnjoj modi i našminkana kao da je svaki dan u salonu bila.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *