Moja žena i ja

Moja žena i ja

“Vezan sam za jako dugo vremena.

Moja druga osoba ima 35 godina, ali čini se kao da ima 55 godina. Glava joj podsjeća na medonosnu pčelu, tetka je ošišana do ušiju, nosi naočale, kosa joj je žuta, ništa, gusta je, kad govori kao muškarac, odvratna je, nema što.

Već pola godine gledam samohrane dame njenih godina i one mlađe, svake poput planinskog pixieja, duge kose, izvrsnog lica i tijela i molim sudbinu i Boga za ono što vrijedi razlog što mi je predvidio takav gabor.

U slučaju da nismo imali dvije djevojčice, pokazao bih je van kuće kao lopticu. Bez obzira na to hoću li se odvojiti, shvaćam da ni za jedno od ovih čuda ne bih trebao kuhati i čistiti, pa šutim i izdržavam u blizini ovog ruševina. ”

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.


Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:


Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *