MUŠKARCI OBOŽAVAJU OVAJ TIP ŽENA I NEĆE ODUSTATI DOK NE BUDU U VEZI S TAKVOM. NEĆETE VJEROVATI ZAŠTO!

Žena je sama sebi broj jedan

I muškarcu će mu to jasno reći. Nikad mu neće dopustiti da igra glavnu ulogu u njenom životu. Ponekad se oslonimo na to da se previše trudimo oko partnera. Zapamtite – vi ste najvažniji. Nema potrebe da se to dokazuje riječima, dovoljna su djela.

Žena koja se zna brinuti o sebi neće dugo oklijevati, jer je odlučila ne provesti večer na večeri s muškarcem, iako su se oboje prije toga složili. da će ići na večeru. Kad bih se s posla vratila kući i nisam željela ništa više od kupke i isključenog telefona, učinila bih upravo to.

Reći će mu da želi biti sama večeras. Nije joj svejedno kako reagira na to. Ali možemo vam reći kako će on to razumjeti: to će ga još više približiti.

Marko, 35, objasnio nam je par stavri:

Kad smo Martina i ja započeli izlaziti, osjećao sam se malo loše jer mi je često govorila da se ne možemo družiti, jer ima jogu ili je na večeri s prijateljima. Sve bi djevojke pred njom ostavile sve od ruke pa išle van sa mnom, a ona nije bila takva. Ali samo me još više privukla u svoj život, jer živi svoj život i ne dopušta drugima da ga mijenjaju i da se uznemirava.

Pametna žena neće pustiti svoje prijatelje, hobije ili čak raditi na prilagođavanju njemu. Iako u početku možete pomisliti da bi to odvratilo muškarca od nje, privlačnost djeluje upravo suprotno. Što se manje želite prilagoditi, to vas više privlači.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *