MUŠKARCI se najviše BOJE Žena Rođenih u ovim Znakovima. Kad pročitate zašto se boje, šokirat će vas..

MUŠKARCI se najviše BOJE Žena Rođenih u ovim Znakovima. Kad pročitate zašto se boje, šokirat će vas..

OVAN
Žene rođene u znaku Ovna imaju vrlo jaku volju i ne biraju svoje riječi. Kad ih čovjek pita je li nešto u redu, dobiva brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo što ovnovi nikada ne dopuštaju drugima da im zapovijedaju.

BLIZANCI
Smrtna tišina u društvu žene rođene u znaku Blizanca? Ne postoji. To je nemoguće. Blizanci vole razgovarati, pogotovo ako je rasprava glasna. Ali ono što im donosi dodatne bodove na poslu obično plaši muškarce i odvlači ih.

ŠKORPIJA
Muškarci nemaju šanse kod žena rođenih u znaku Škorpije. Takve žene mogu ukrotiti svakog muškarca i sav muški ponos i ego u jednom zamahu. Teško je i započeti raspravu s njima, jer imaju snažne i neosporne argumente za svaku stvar.

OVO SU NAJGORI MUŽEVI PREMA HOROSKOPU!!!

RAK
Rakove se može svrstati u dvije skupine. Prva uključuje one koji vole svoj dom, ali su naporni i kritični. Drugi su oni koji su pasivni, lijeni i nezainteresirani. Takvi se najčešće vjenčavaju radi koristi, nasljedstva ili položaja.

Čak i ako voli svoju ženu i djecu, rak nikada neće biti u potpunosti zadovoljan ničim i uvijek će pronaći nešto što će izazvati kritiku ili prigovor od njega. Unatoč svemu, rakovi su obično vjerni.

ŠKORPIJA

Jedini način na koji ćete moći stvoriti bračnu harmoniju sa škorpionom jest slijepo ga slijediti u svim njegovim nastojanjima. Škorpioni ne podnose dominantne osobe, staromodni su i vole pokazivati ​​da su glavni.

Škorpion obožava svoju ženu i djecu i uspješan je u poslu što mu omogućuje da dobro brine o svojoj obitelji. Duboko u sebi, njegovi osjećaji prema njima uistinu su plemeniti, iako ih nikada neće naučiti izraziti.

STRIJELAC
Ova vrsta muškarca zahtijeva mudru i taktnu ženu i to u mnogo većoj mjeri od ostalih, jer je dobar u promatranju njenih mana, nesavršenosti i nepravilnosti. Njegovo zanimanje za svijet u kojem živi je ogromno.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *