MUŽ je ŽENI napisao OVO: SVI SU SE RASPLAKALI, DIVE SE MU..Nešto Ovakvo Žene Nisu Pročitale ne pamte..

MUŽ  je ŽENI napisao OVO: SVI SU SE RASPLAKALI, DIVE SE MU..Nešto Ovakvo Žene Nisu Pročitale ne pamte..

Ovih dana na Facebooku se dijeli zapis muškarca o ŽENI i šta je zapravo sve jedna žena, kada se uda. Kada su ljudi ovo čitali, svi su se divili ovom zapisu i muškarcu koji je to napisao. Žene su se rasplakala, jer nisu mogle vjerovati, da konačno netko zna šta vrijedi jedna žena i kako bi svaki muž trebao postupati sa svojom ženom. Ne smije se nikad uzimati zdravo za otovo, to da si je oženio i da ti je rodila djecu, da brine se o tebi i porodici. To je najteži posao na ovom svijetu.

OVO JE NJEGOV ZAPIS

Mnogi muškarci misle da čine jednoj ženi uslugu kad je pitaju za njenu ruku. Ali pogledajmo to OVAKO: zbog tebe promijeni prezime, ona napušta svoj dom, obitelj i seli se s tobom; ona stvara dom za tebe, ona upravlja taj dom kuhanjem, pranjem i preuzme na sebe sve zadatke koji su zapravo bili posao tvoje mame. Sad ga čini možda bolje nego tvoja mama.

Ona zatrudni, njeno tijelo je sasvim uništeno, jer joj je trudnoća uništila tijelo i za tebe je neprivlačno, a ipak, 9 mjeseci i sva bol koja nastaje tokom trudnoće, a šta tek poslije poroda.

ŽENA JE KRALJICA, NIŠTA MANJE OD TOGA!

Tvojoj ženi treba ljubav pa zato prema supruzi postupaj onako kako želiš da se prema njoj postupa s poštovanjem, časti i ljubavlju!
Tvoja žena nije tvoja majka, žena je tvoja kraljica.

Samo se postavi u položaj oca koji ima oženjenu kćer. Želiš da se njen suprug prema njoj odnosi s poštovanjem i najbolje što može, da je čuva kao kap vode na dlanu. E pa upravo tako čuvaj svoju dragu ženu, ona je tvoje sve, tvoj mir i spas, ljubav za cijeli život.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *