Najbolje ŽENE su rođene u ovim astrološkim znakovima, za kojima se muškarci otimaju, da ih ožene..

Najbolje ŽENE  su rođene u ovim astrološkim znakovima, za kojima se muškarci otimaju, da ih ožene..


RAK

Jednom kad osvojite srce žene rođene u znaku raka, ona će vas bezuvjetno voljeti i biti će spremna otići na kraj svijeta umjesto vas. Rak je izuzetno osjetljiv, nježan, romantičan, brižan, kreativan, smiren i maštovit. Njezine su emocije uvijek vrlo intenzivne i spremna je učiniti sve kako bi svoju voljenu učinila sretnom. Živjeti s njom san je i njen partner je uvijek okružen dobrom hranom i udobnošću u njihovom pažljivo namještenom domu. Ako uživate u romantici i želite stalno s vama partnera, pronađite raka.

LAV

Lavica je borbenog karaktera. Ovo je žena koja ima nevjerojatnu snagu i sposobnost i koja treba nekoga pored sebe da je podrži. Ona se bori za svoju djecu poput prave lavice i ista će biti u potrazi za vezama. Potreban joj je muškarac koji će se u potpunosti posvetiti njoj, koji će biti odan koliko i ona. Iako su neovisni i individualisti, spremni su se skrasiti i ako pronađu pravu osobu.


JARAC

To je znak reda koji se voli držati pravila i sporazuma i discipliniran je. Kada su u pitanju emocije s drugima, tradicija im mnogo znači i očekuju da će se njihov partner pridržavati tradicionalne uloge i u vezi i u obitelji. Za njih ljubav ne znači samo emocija, već sjedinjenje duši koje ne mogu jedna bez druge.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *