Namirnice koje čine ČUDA: KoSa I NoKtI RASTU KAO LUDI. Sijaj kose i noktiju je stvarno neodoljiv i poseban!

Namirnice koje čine ČUDA: KoSa I NoKtI RASTU KAO LUDI. Sijaj kose i noktiju je stvarno neodoljiv i poseban!

Otkrivate li da bez obzira što radite, vaša kosa nije tako bujna i lijepa kao što biste željeli, a također imate problema s lomljivim noktima? Otkrivamo hranu koja – tako kažu stručnjaci za ljepotučini čuda za kosu i nokte.

Borovnice! Antioksidanti u borovnici štite vaše tijelo od štete koju uzrokuju slobodni radikali. Slobodni radikali utječu na gotovo svaku stanicu u vašem tijelu – čak i na kosu i nokte!

Sirutka! Keratin je tvar koja čini nokte i kosu jakim da bi ih proizvela, a vašem tijelu su potrebni proteini. Ako ih nemate dovoljno, kosa vam može rasti ili početi padati mnogo sporije. Sirutka je sjajan izvor proteina, pa ga treba često dodavati u prehrani.

Crveno meso! Ako niste baš ljubitelj sočnih odrezaka, povremeno napravite izuzetak i priuštite si jedan – ne morate ga jesti svaki dan, jednom ili dva puta tjedno bit će vam dovoljno za rezultate. Crveno meso bogato je proteinima koji će ojačati vašu kosu i nokte. Ako vam je kosa izuzetno tanka, možda imate manjak željeza i crveno meso će van doista mnogo pomoći kod toga!

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *