Ovako ćete imati NAJLJEPŠE NOKTE kao da ste došli iz salona. Svi će da vam zavide!!

Ovako ćete imati NAJLJEPŠE NOKTE kao da ste došli iz salona. Svi će da vam zavide!!

Nalakirani nokti su stvarno lijepi i privlačni – ali samo ako je cijela manikura izvedena besprijekorno. Također možemo urediti nokte kod kuće, što ćemo rado pokazati.

BIJELA BOJA JE PRAVI HIT

Boja laka za nokte izgleda sjajnije i intenzivnije u bočici, ali kad ga nanesemo na nokte, sve je nekako dosadno. Iako nas to ljuti, bijes nije pravi odgovor. Zaboravimo na loše raspoloženje, jer samo je mali trik dovoljan i lak za nokte će zasjati u svojoj najljepšoj boji. Kako? Prvo na nokat nanesite sloj bijelog laka, jer će bijela baza omogućiti da obojeni sloj laka intenzivnije zasja. To se posebno odnosi na pastelne tonove koji imaju svjetliju pokrivenost.

Gotovo refleksno zgrabimo bočicu laka za nokte i počnemo se tresti. A to nije u redu! Tijekom trešanja nastaju mjehurići zraka koji prilikom lakiranja pokvare glatku površinu premaza. Lak u boci također se razgrađuje brže zbog zraka. Dovoljno je samo da okrenete bočicu naopačke i izravnate je prije upotrebe.

Nije kosa četkica kriva za utore koji se formiraju na površini laka, iako se na prvi pogled može činiti tako. Oni nastaju zbog tankog sloja masti na noktu. Prije lakiranja noktiju napunite šalicu toplom vodom, dodajte komadić octa, umočite vrhove prstiju u otopinu, a zatim osušite ruke. Gornji sloj nokta bit će potpuno čist, a lak ćemo moći nanijeti potpuno ravnomjerno.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *