NE GUBITE VRIJEME NA GLUPOSTI: Opustite Se, Počnite Iznova. Dolazi Vaše Najbolje Razdoblje, Nemojte ga Pokvariti..

NE GUBITE VRIJEME NA GLUPOSTI: Opustite Se, Počnite Iznova. Dolazi Vaše Najbolje Razdoblje, Nemojte ga Pokvariti..

Ovan
Okolnosti će vas staviti pred zid i više nećete moći pobjeći od onoga što se događa. Osjetno ćete oscilirati i željeti ćete ugoditi svima oko sebe, ali to će vas jako umoriti.

Bik
Ako niste u miru sa sobom i svojim emocijama, onda je moguće da će se to osjetiti i na vašem fizičkom blagostanju. Vrtoglavica, mučnina i osjećaj magle potpuno će vas preplaviti.

Blizanci
Bit ćete malo oštri u svojim mislima i riječima, a nećete ni primijetiti da se vaši najmiliji povlače, jer se ne žele svađati, ali vaše riječi i postupci ih povređuju.

Rak
Ujutro ćete biti u romantičnom raspoloženju i smirenosti, ali popodne će vas nadvladati težina dubljih osjećaja nezadovoljstva i nesigurnosti. Htjet ćete pobjeći, ali neće uspjeti.

Lav
Sustavno ćete se boriti protiv promjena koje želite bez gledanja na emocionalne manipulacije voljenih osoba zbog njihove ljubomore. Vrijeme je za promjene.

Djevica
Ne gubite vrijeme na gluposti, opustite se i počnite iznova. Dolazi vaše najbolje razdoblje, nemojte ga pokvariti s prošlošću i starim emocijama na kojima inzistirate u osveti.

Vaga
Podupirat ćete određenu dragu osobu u njegovim / njezinim nastojanjima za promjenama na bolje, što će vas ponekad jako umoriti, ali i povrijediti. Ne zaboravite sebe.

Škorpija
Pritisci iz okoline bit će prejaki da bi mogli stoički izdržati. Unutarnje emocije i malaksalost dovest će vas do ruba i više nećete imati kontrolu.

Strijelac
Polako ćete se opustiti i postajat će vam sve jasnije kako želite živjeti. Ne dozvolite nikome da omalovažava vaše emocije, poštujte ih i njegujte ih, posebno nove, nježne.

Jarac
Bit ćete ljuti i sve će vam ići na živce. Zahtijevat ćete svoja prava i vrijeđati sve koji ne žele igrati vašu igru. Umjesto toga, iskoristite tu energiju za nešto korisno.

Vodenjak
Obiteljske emocije aktivirat će prošlost i nećete znati točno što se događa. Do popodneva ćete se jako uznemiriti i može doći do većih svađa.

Riba
Sve će vam se činiti novo, jer ćete izbaciti teški kaput prošlosti. Potrudite se i pregledajte svaki odnos iznova kako biste osvježili cijeli život.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *