SHOW & ŽIVOT

Neda Ukraden je preputovala na tisuće kilometara zbog ljubavi, ali na kraju uzalud

Pjevačici Neda Ukraden navršit će se 70 godina za mjesec i po. Njenom mladalačkom izgledu zavide mnogi njeni vršnjaci, kao i mlađe kolegice. Jedva čeka da se situacija smiri nakon pandemije covida-19 i da ponovo bude u mogućnosti da izađe na koncertne pozornice i pjeva zajedno s fanovima.

Tokom izbijanja novog koronavirusa, ona se pridržavala svih mjera i pridržavala se svih propisanih uputstava. U svemu tome priznaje da joj nije bilo lako – kao i većini – ali je nekako uspjela.

“Bila sam jako uplašena za sebe i za druge, jer sam neposredno prije proglašenja vanrednog stanja imala tri velika koncerta sa hiljadama ljudi, a bilo je i zagrljaja i fotografija. Spakirala sam kofer i otišla u kćerin stan, gdje sam bila sama na cijelom katu. Ovaj put sam koristila za pisanje memoara i došla sam na Olimpijske igre u Sarajevu “, rekla je pjevačica. Na pitanje je li zaljubljena, odgovorila je potvrdno, ali detalji ostaju misterija.

“Više o tome sljedeći put. Nastavlja se …”, našalila se. Takođe je evocirala uspomene na stare ljubavi i na sve što je bila spremna učiniti za voljenu osobu. “Učinila sam svakakve gluposti. Čovjek želi ovu veliku ljubav čitavog života, ali kasnije se ispostavilo da nije tako. Zbog muškarca kojeg sam voljela puno sam putovala, bili smo na aerodromima u Frankfurtu, Chicagu, Stuttgartu, Zagrebu. .. Proputovala sam tisuće kilometara i imala osjećaj da se i staklo pred nama topi. I kako je vrijeme odmicalo, vidjela sam da je to samo mjehurić u mojoj mašti. No, dok je trajalo, bilo je prelijepo ”, sjeća se.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *