Nije tako komplikovano! Ovako ćete SiMpAtijU osvojiti već na prvom sastanku!

Nije tako komplikovano! Ovako ćete SiMpAtijU osvojiti već na prvom sastanku!

Humor donosi uspjeh

Humor je jedna od osobina koja privlači i muškarce i žene, jedina je razlika što to ne gledamo na isti način. Dok se žene zaklinju u muškarce koji ih znaju nasmijati, muškarci padaju na žene kojima se sviđa njihov smisao za humor. Ako vam se muškarac s kojim izlazi jako sviđa, budite spremni na činjenicu da ćete se jednog dana morati pretvarati da vam je šala zabavna.

Morate pokazati interes

Možda zvuči čudno, ali muškarac koji se vam sviđa mnogo će vas više zanimati nego onaj koji ne. To ne znači da morate biti vrlo očigledni i svaki znak da vam se sviđa tijekom sastanka neće biti suvišan. Ako ste suzdržani, takvo će biti i njegovo ponašanje.

Svi znamo da je na prvom sastanku najlakše razgovarati o posve svakodnevnim stvarima kao što su hobiji, provođenje slobodnog vremena, omiljeni filmovi, muzika i tako dalje. Sve dobro i super, ali stručnjaci savjetuju da na listu tema dodate ozbiljniju temu, jer ćete na taj način olakšati izgradnju temelja za razgovor drugog dana.

Budite ono što jeste

Najvažnije je, ne samo na prvom sastanku, već uvijek, ne pretvarati se da ste nešto što niste. Muškarci prepoznaju žene koje se igraju i istraživanje je pokazalo da takvim ljudima ne daju šansu za drugi sastanak. Budite ono što jeste i neka zvuči još previše slatko, ako je on pravi, najviše će vam se svidjeti upravo to.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *