NOV AUTO: Dobro razmislite koje OSIGURANJE za auto odabrati. Nisu sve ponude dobre i najugodnije..

NOV AUTO: Dobro razmislite koje OSIGURANJE za auto odabrati. Nisu sve ponude dobre i najugodnije..

Osiguranje za automobile (car insurance) suočava se s velikim izazovima, čak i ako vozači koji u prosjeku voze osmogodišnji automobil možda to još uvijek ne primjećuju. Kada bi vlasnik automobila detaljnije pregledao troškove osiguranja, primijetio bi da je premija osiguranja automobila za isti auto posljednjih godina znatno pala.

Velike razlike u osiguranju automobila (car insurance) nisu velike, jer su sva osiguravajuća društva usklađena s europskom direktivom, a mnogi novi proizvodi pojavili su se u drugim vrstama osiguranja (insurance) – pomoć, AO + i posebno kasko osiguranje, gdje osiguravajuće kuće na različite načine mijenjaju sve više različitih vlasnika.

Kada je automobil još uvijek nov i pogotovo ako je nabavljen putem lizinga, tada je puni kasko praktično sam po sebi razumljiv ili čak obavezan u skladu s odredbama ugovora, inače je drugačije u slučaju nekoliko godina starijih i već otplaćenih automobila. Tada vlasnici postaju mnogo proračunatiji i traže kombinacije osiguranja koje će im biti najbolje i najugodnije osiguranje za auto.

Stoga dobro razmislite i pregledajte sve vrste osiguranja za auto i naravno, da li želite imati puni kasko, ako je auto noviji ili djelomično osiguranje npr.za staklo, gume itd.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *