Očistite buđ i vlagu sa zidova

Očistite buđ i vlagu sa zidova

Kada oblik očistite s razdjelnika na odgovarajući način, neće se vratiti

Vlažnost i oblik u vašem domu izgledaju odvratno, ali još za žaljenje – oni mogu biti razlog nekih bolesti, od kojih su najpoznatije respiratorne bolesti i različite vrste zagađenja. Takođe, oni mogu uticati na napredak osetljivosti. U slučaju da imate vlagu ili oblik u svom domu, normalno ih odložite.

1. Ulje čajevca.

U bočici za tuširanje pomiješajte 450 mililitara vode i dvije žličice ulja čajevca. Dobro protresite i tuširajte se na površinama. Ostavite da stoji i ne brišite teritorij materijalom kratko vrijeme kasnije.

Treba naglasiti da je miris vrlo neobičan i da će ostati u vašem domu nekoliko dana. Koncentrat grejpa će također pomoći. Jedna od izvanrednih stvari je da ne miriše.

2. Alkoholni ocat.

Ubija oko 90% oblika i vlage. Ispraznite ocat u vrč za prskanje i istuširajte se pod utjecajem teritorija.

Dopustite nekima idealnu priliku da “izvršite” odgovornost. Budući da ocat ima prilično čvrst miris, možete uključiti nekoliko kapi osnovnog ulja, idealno limuna, jer je dovoljno sposoban da pokrije neugodan miris octa. Pa opet, nije čvrst do te mjere da protivništvo utječe na osobe osjetljive na mirise.

3. Vodonik-peroksid.

Pomoći će vam protiv vlage i forme. Potrebni su vam 3 posto vodikovog peroksida i plastična boca za tuširanje. Ispraznite vodonik-peroksid u bokal, tuširajte se na vlažnim i trulim mjestima, ostavite da predstavlja 10 minuta, a zatim obrišite.

4. Grijač pop.

Sama je po sebi izvanredna kemikalija, a u ovom konkretnom slučaju možete je uklopiti s octom ili vodom.

5. Sjemenke grejpa.

U bocu za tuširanje ulijte 450 mililitara vode i 20 kapi sjemenki grejpa. U tom trenutku dobro protresite posudu da se sjedine učvršćivači. Tuširajte tekućinu na problematična mjesta i pustite da odstoji. Ne postoji uvjerljiv razlog da se prednost kasnije izbriše.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *