Odgovor dječaka koji je sve nasmijao?

Odgovor dječaka koji je sve nasmijao?

Mladi su učili stvari u školi, a ovo malo napuhavanje natjeralo je instruktora da se smijulji svojim odgovorima: Učitelji, odgajatelji često vrckaju zbog odgovora svojih učenika na testovima. Naročito u pogledu obaranja evaluacionih studija.

Postoje okolnosti kada su nesumnjivo iritirani, ali ponekad ih odgovori natjeraju da se nasmiju. Djeca shvaćaju kako dobiti sjajne odgovore. Odgovori koji će ih čak ostaviti u čudu. Često se događa da odgovori nižeg studenta završe na Internetu.

Jedno dijete je odgovorima nasmijalo instruktora. Kako se slika završavala putem internetskih medija, mnogi su se hihotali. Stvari se moraju dodati na test, i dijete je to učinilo.

Uprkos činjenici da su u tom trenutku poprimili alternativni značaj. Isto tako, odgovor na posljednju istragu sve je nasmijao. Istražite odgovarajuće odgovore jednog od ispitanika, što je razlog zašto su se odmah pretvorili u pogodak:

 

Upravo nas je natjerao da se kikoćemo svojim odgovorima. Instruktori čitaju niz odgovora. Dječji nas odgovori ponekad začude, kao i upiti koje postavljaju.

U svakom slučaju, kada je odgovor na upit pogrešan, ne možemo previdjeti tu kreativnost ili um. To nije prva prilika da je rad podgrupe naslikan i nakon toga distribuiran na ovaj način zbog danih fascinantnih odgovora.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *