Oglasio se Miki Đuričić

Oglasio se Miki Đuričić

Miki Đuričić je u posljednje vrijeme isključen iz nenapisane TV drame “Zadruga” zbog fizičkog sukoba s Vladimirom Tomovićem.

Nakon ove epizode i izlaska iz stvarnog svijeta, prethodni dogovoreni dio nije promovirao niti se pojavio usred bijela dana. Večeras je gošća u emisiji Ognjena Amidžića.

Nije se osećao izuzetno da ispituje bitku sa Tomovićem.

– Udario me s leđa, višestruko utemeljeniji u mojim mislima nego što priprema, sigurnost me zadržala. Svi su ušli u dogovorenu TV scenu bez scenarija, tko bi mogao s kime koegzistirati, sve – to je bilo sve što nam je Miki dao do znanja.

Savjetujemo vam da je Đuričić tokom bitke udario Tomovića, što je na kraju izazvalo istinsku zbunjenost. Savjetujemo vam da ovo nije prva prilika kada je Đuričić bio isključen iz razloga što je prije godinu dana udario Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, što je razlog zašto je i on isključen.

 

BONUS

Mnogi ljudi pribjegavaju lijekovima kada se suoče sa zdravstvenim problemima. Ovi lijekovi pogoršavaju problem i dolaze do nuspojava. Dakle, bez obzira na vrstu zdravstvenog problema, treba se pouzdati u prirodu.
Ovdje predstavljamo jednu od ljekovitih biljaka – timijan. Timijan je biljka koja ima mogućnost poboljšanja zdravlja. Ta bilja prirodni su izvor minerala poput željeza, kalija i kalcija. Štoviše, također je antioksidans.
Timijan ima niz ljekovitih svojstava, uključujući:
Pomaže u liječenju reumatoidnog artritisa
Umiruje kašalj i bronhitis
Regulira krvni tlak
Liječi kroničnu iscrpljenost i astmu
Stimulira stvaranje crvenih krvnih zrnaca
Bori se protiv vrtoglavice, multiple skleroze
Dakle, redovita konzumacija može biti vrlo dobra za zdravlje.
Prirodno piće
Sastojci:
šaka timijana (svježeg ili sušenog)
1 šalica vode
med (neobavezno)
Upute:
Jednostavno operite timijan i stavite u posudu. Donesite vodu do vrenja i prelijte timijanom. Ocijedite nakon nekoliko minuta. Ako se želite zasladiti, dodajte med. Konzumirajte svakodnevno i bit ćete oduševljeni.

adminimportiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *