Osobe u ovim znakovima PRIVLAČE sve po vrsti kao MAGNET. Niko im ne može odoljeti!!

Osobe u ovim znakovima PRIVLAČE sve po vrsti kao MAGNET. Niko im ne može odoljeti!!

Bik

Teško je odoljeti nekome ko voli život toliko kao i bik. Tamo gdje je dobra zabava, radost, odlična hrana i piće, tamo se obično nalazi ovaj znak. Ako volite da se zabavljate i kušate životne radosti, sve što vam treba je prijatelj rođen u ovom znaku. Uvijek ima najbolje ideje i čini se da se kroz život kreće bez ikakve brige. Upravo zato što je vedar, pozitivan, gotovo uvijek sretan i nasmijan, toliko je magnetsko atraktivan da lako može navesti druge da sa njim idu na zabavu.


Riba

Oni koji su ugledali svjetlost dana u znaku Riba emituju vrhunsku mjeru topline i potiču tople senzacije. Uvijek traže istinsku ljubav i vraćaju je najmilijima cijeloga života. Ribe imaju nevidljivi magnet koji promoviše požrtvovnost i odanost. Praktično je nemoguće odoljeti neupadljivom šarmu ribe.

Lav

To što se lav našao na ovoj listi nas baš nimalo ne čudi. On je kralj magnetske privlačnosti i što je najzanimljivije, ne mora se uopće mučiti da to bude. Šarmantni lav je već rođen u centru pažnje i kao odrasla osoba lako vodi druge. Svoju karizmu često koristi u korist šire zajednice, a ponekad samo radi svojih interesa.

Strelac

Tajna magnetne privlačnosti strelca leži u njegovoj bujnoj mašti. Svijet bajki i fantazija često nastaje u mozgu onih rođenih u ovom znaku, spremni su podijeliti sa svima svoje ideje, ponekad jako lude ideje i priče, često potpomognute iskustvima stečenim na svojim putovanjima. Strelci su atraktivni zbog svog čarobnog i slobodnog načina života.

Vaga

Vage su šarmantne. Oni se trude održati ravnotežu i učinili bi bilo šta da ugode drugima. Što znači da često kažu ono što drugi žele čuti i nije sasvim prava istina. Oni su ujedno i svojevrsni mirovni posrednici koji znaju smiriti sukobljene strane i sa tog stajališta su nesumnjivo fascinantne. Njihov je cilj uvijek održavanje zdravog razuma, a oni svojim prirodnim zalaganjem znaju kako pripremiti sve oko sebe da shvate da sporovi, ogorčenja i slabe riječi ipak ne donose korist nikome. Zato su u društvu popularne i povlače druge u svoju orbitu poput magneta.

Ovan

Energični su, živahni, imaju najluđe ideje s najnevjerovatnijim krajnjim rezultatima, ali činjenica da se ponekad njihov nesmotreni način ne nagrađuje na pozitivan način, niko im ne zamjeri. To su ljudi akcije, mudri, sposobni i žele pažnju onoliko koliko drugi žele dati. Oni nešto imaju i nemoguće je reći ne njihovim idejama, ali lako je slijediti ih ili ih barem promatrati i diviti im se kad ste s njima.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *