OVA BOJA KOSE jedna je od onih nijansi koja NIKADA NE IZLAZI IZ MODE!!

OVA BOJA KOSE jedna je od onih nijansi koja NIKADA NE IZLAZI IZ MODE!!

Vinsko crvena boja jedna je od onih nijansi kose koja nikada ne izlazi iz mode, a u posljednje vrijeme njezina popularnost samo raste. Ljepotni stručnjaci uvjereni su da se uz njihovu pomoć svaka dama može pretvoriti u još veću zavodnicu, a s obzirom na to da je crvena boja oduvijek bila privlačna, nije tako teško tome vjerovati.

Ova boja je najprikladnija za brinete ili plavuše koje žele dramatične promjene u izgledu. S njom ćete sigurno napustiti zonu komfora, ali sigurni smo da ćete biti više nego oduševljeni njenim učinkom. Evo nekoliko sjajnih ideja za sve koji ste spremni na promjenu!

Boju je lako održavati, a najljepše će doći do izražaja popularnom tehnikom farbanja balayage, gdje se sjene lijepo kombiniraju. Osvježit će i uljepšati vašu frizuru i iako nećete promijeniti oblik, s njom ćete izgledati potpuno drugačije.

Potrebna je pravilna njega kose kako bi boja bila što duža. Jedan od načina za produljenje njegove trajnosti svakako je rjeđe pranje kose i uporaba kozmetike za obojenu kosu. Crvena je jedno od boja koja se najbrže ispere, pa frizerski stilisti također preporučuju korištenje balzama za crvenu kosu.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *