OVAJ ČAJ TOPI KILE JEDNU ZA DRUGOM: Najlakši i Najprirodniji Način Gubitka Kilograma

OVAJ ČAJ TOPI KILE JEDNU ZA DRUGOM: Najlakši i Najprirodniji Način Gubitka Kilograma

Ako pijemo pravi čaj u pravo vrijeme, možemo otopiti masne naslage bez puno napora. U stvari, ispijanje čaja jedan je od najlakših i najprirodnijih načina gubitka kilograma.
U ljetnoj vrućini nema potrebe brinuti se o vrućim čajevima, jer domaći ledeni čaj, koji se jednostavno ohladi u hladnjaku i posluži s nekoliko kockica leda, ima isti učinak kao i topli čajevi. Čaj će nam pomoći da izgubimo kilograme bez promjene jelovnika.

LIJEKOVI ČAJ

Prokuhajte osam šalica vode, posolite i dodajte osam vrećica pu erh čaja i osam vrećica bijelog čaja. Umiješajte još nekoliko listova đumbira i miješajte pet minuta.

Već za doručak pijemo pola litre ili dvije velike šalice pu erh čaja ili pola litre mješavine pu erh i bijelog čaja. Na ručku pijemo dvije šalice bijelog čaja, vrućeg ili hladnog. Možemo popiti jednu šalicu ujutro i jednu u podne. A ako želimo uštedjeti vrijeme prilikom pripreme pu erh čaja i bijelog čaja (oba se pripremaju na isti način), možemo pripremiti smjesu u nastavku, koju popijemo dvije šalice za doručak i dvije za ručak.


RECEP ZA ČAJNU MJEŠAVINU ZA MRŠAVLJENJE

Prokuhajte osam šalica vode, posolite i dodajte osam vrećica pu erh čaja i osam vrećica bijelog čaja. Umiješajte još nekoliko listova đumbira i miješajte pet minuta. Izvadite vrećice i đumbir, a napitak ulijte u čajnik, umiješajte još dvije žlice limunovog soka. Ohladite i poslužite s kockicama leda, a po želji ukrasite kriškama limuna i metvice. Sladite se umjetnim zaslađivačem. Pu erh i bijeli čaj možete kupiti pravoj trgovini čaja.

UŽIVANJE UZ ČAJ POPODNE

Priuštite si obilje čaja od maslačaka, jer čaj od maslačaka uglavnom pomaže u brzom gubitku viška vode. Čaj od cimeta ili borovnice, koji reguliraju šećer u krvi, dobro će se slagati s večerom. Napomenimo još jednom jedan od najvažnijih zakona mršavljenja, stabilniji šećer u krvi, manje želje za grickalicama, posebno navečer prije spavanja i zaista je tako najlakše smršavjeti.

medeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *